Vacature: Leerling machinaal houtbewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij van je hobby je werk maken? Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega voor ons opdrachtgever in Wolvega die voldoening haalt uit het maken van kozijnen, ramen en deuren met machines. Dus wil jij de fijne kneepjes van het vak leren en als leerling machinaal houtbewerker aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie van leerling houtbewerker bestaan jou werkzaamheden voornamelijk uit het maken van ramen, kozijnen en deuren zowel voor particulieren maar ook voor bouwbedrijven. Je zorgt ervoor dat de productieorders juist en volledig verwerkt worden, je controleert de opdrachten, maakt de juiste gereedschapskeuze en meet het eindproduct na.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die voornamelijk erg leergierig is. En die op termijn allround inzetbaar is. Het hout wordt bewerkt aan de hand van een technische tekening. Deze tekening moet je kunnen lezen en ook zelf willen (leren) maken met een tekenprogramma. Er zijn dus volop kansen om je te ontwikkelen en je krijgt hier ook alle ruimte voor! De wil om te leren is het allerbelangrijkste dus ook als je niet aan alle eisen voldoet nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Functie-eisen

  • affiniteit met hout
  • bereid om een opleiding te volgen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat nu bijna 15 jaar en zijn nog volop in ontwikkeling. Ze denken graag mee met hun klanten en zijn zowel verantwoordelijk voor het produceren van prefab elementen als voor de uitvoering op de bouw. Ze denken daarom graag vanuit kansen en mogelijkheden die ze ook gelijk kunnen toepassen. Onder de circa 60 medewerkers van dit bedrijf heerst een informele en gezellige werksfeer. Samen stropen jullie de mouwen op en gaan geen project uit de weg! Het is een jonge trotse organisatie waar je zeker op je plek gaat zitten!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag waarbij je maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 16:00 uur aan het werk bent, op vrijdag werk je van 07:00 tot 12:45. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur (dit is inclusief ATV) op basis van de cao Timmerindustrie. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en daarnaast heb je recht op een leuke personeelskorting. Ook persoonlijke ontwikkeling vinden ze hier erg belangrijk en daarom bieden ze bij goed functioneren doorgroeimogelijkheden en functiegerichte cursussen aan. Een contract bij de opdrachtgever ligt voor het grijpen bij goed bevallen van beide kanten.

Ben jij de machinaal houtbewerker die we zoeken? Twijfel niet en reageer voor 2 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Leerling machinaal houtbewerker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. .

Deel deze vacature via