Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Zuidlaren
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij beschikbaar in de weekenden en heb je ervaring met het melken van koeien? Lees dan gauw verder want wij zijn op zoek naar een melker in de omgeving van Zuidlaren.

Je gaat koeien melken op een melkveebedrijf, het ligt in de omgeving van Zuidlaren. Het zijn ongeveer 200 koeien die gemolken worden van 21:15 tot ongeveer 23:45 uur. Wij zijn opzoek naar een medewerker die om de week zelfstandig kan melken op de zaterdagavond. Je kan ook worden ingezet als invalskracht. 

De belangrijkste taak die jij hebt is het melken van de koeien. Voor dat je kan gaan melken zorg je er voor dat de koeien opgesloten worden in de wachtruimte, hierna begeleid je de koeien de 2 keer 14 zij aan zij melkstal in. Wanneer de laatste koe gemolken is ga je de melkstal schoonmaken. Het melkveebedrijf is moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer, daarom moet je in het bezig zijn van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • Beschikbaar in het weekend
  • Aantoonbare ervaring als melker
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf heeft ongeveer 200 melkkoeien en jongvee. Deze koeien worden gemolken in een 2 keer 14 zij aan zij melkstal. Het melkveebedrijf ligt in de omgeving van Zuidlaren.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een net melkveebedrijf in de omgeving van Zuidlaren. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via