Vacature: Allround medewerker schapenhouderij

  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Ben jij zowel vaardig met dieren als machines en ga jij het gemekker niet uit de weg, dan is werken in de schapenhouderij misschien wat voor jou!

Wat wij zoeken is een allround medewerker in de schapenhouderij die de verschillende klussen niet uit de weg gaat. Naast het verzorgen en controleren van de schapen pak je de andere werkzaamheden zoals trekkerwerk, afrastering zetten en schapen omweiden ook met opgestreken mouwen aan. Je bent niet alleen bezig met de schapen maar ook met de werkzaamheden rondom het vleesvee op het bedrijf, je zorgt ervoor dat deze er ook netjes en verzorgd bij lopen.

Functie-eisen

  • ervaring met machines en trekkers
  • T rijbewijs
  • zelfstandig

Over het bedrijf

De schapenhouderij is gevestigd in de buurt van Finsterwolde. Hier ga je aan de slag samen met de twee vaste medewerkers die daar ook dagelijks rondlopen. Het bedrijf telt een paar duizend schapen met daarnaast nog 200 stuks vleesvee.

Wat wij bieden

Wij hebben voor jou een leuke fulltime baan voor langere tijd in de schapenhouderij. Hierbij bieden we je een baan aan van 8 tot 5 met een mooi salaris tussen de €  9,- en € 12,- op basis van het cao dierhouderij.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als allround medewerker schapenhouderij? Solliciteer dan uiterlijk 2 december. Voor meer informatie of vragen over de vacature ' allround medewerker schapenhouderij' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via