Vacature: Maaier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega voor diverse (zit)maaiers. Je gaat dagelijks op pad om tuinen en gazons van klanten te onderhouden. Uit de maaiers achter op je aanhanger maak je de juiste keuze en zorg jij ervoor dat de klant met een keurig gemaaid gazon achtergelaten wordt. Wij zoeken een machinist die ook zijn handen uit de mouwen steekt als een collega extra hulp nodig heeft.

Je kan per maart 2023 fulltime aan de slag. Ben je bereid om op korte termijn enkele certifcaten te behalen om op specifieke bedrijfsterreinen het onderhoud te verzorgen? Dan zou je al op korte termijn kunnen starten.

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs BE
  • VCA certificaat (of bereid deze te halen via Abiant)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de groene aannemer die bekend staat om zijn hoogwaardige kennis en gedreven vakmensen. Daarnaast beschikken ze over een modern machinepark voor specialistisch werk. Waar zij komen, voegen ze waarde toe aan groen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan voor langere termijn. Het salaris is conform CAO Hoveniers en ligt tussen de € 11,16 en € 14,- bruto per uur. Ben jij de maaier waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 4 februari 2023. 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen via 050-549 28 40

Deel deze vacature via