Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb je ervaring op de minikraan, werk je graag met je handen en houd je van fysiek werk? Ben je bereid om je handen uit je mouwen te steken? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een kraanmachinist!

Je gaat als kraanmachinist voornamelijk te werk met de (mini)kraan, je gaat bestratingswerkzaamheden uitvoeren in en rondom Assen. Deze werkzaamheden doe je bij zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ga jij ervoor zorgen dat het straatwerk uitgevoerd wordt. Je gaat parkeerplaatsen en opritten uitgraven en aanleggen, of je gaat een terras uitgraven en aanleggen bij een particulier. Het kan ook zo zijn dat je een complete straat gaat aanleggen in een woonwijk. Hierbij ga je het oude straatwerk uitbreken, en zet je het nieuwe straatwerk uit. Je gaat de ondergrond op de juiste hoogte brengen, trilt daarna de zandbedden aan. En je klopt de tegels en stenen aan. Je gaat daarnaast ook trottoirbanden stellen, en je bent natuurlijk niet vies van overige werkzaamheden, dit ga je ook doen namelijk. 

Functie-eisen

  • BE rijbewijs
  • Vca-certificaat
  • Woonachtig in de omgeving  van Assen
  • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever dat zo’n 30 jaar bestaat. Ze richten zich op grondwerk, riolering, bestrating en onderhoudswerkzaamheden in Assen en omgeving. Ook kun je er terecht voor het huren van bijvoorbeeld rijplaten, graafmachines en pompen.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie tot minimaal het einde van het jaar. Bij goed bevallen is de kans reëel dat je voor een langere periode wordt ingezet. Je ontvangt een salaris tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je ervaring als minikraanmachinist? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via