Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Assen zijn wij op zoek naar een stratenmaker. Heb jij werkervaring als stratenmaker en wil je graag een leuke werkplek? Lees dan gauw verder!

Je gaat als stratenmaker werkzaamheden uitvoeren bij bedrijven en bij particulieren. Je gaat een complete straat aanleggen in een woonwijk, een terras aanleggen bij een particuliere klant, of je gaat een parkeerplaats aanleggen. Je breekt hierbij het oude straatwerk uit en zet het nieuwe straatwerk uit. Je gaat de ondergrond op de juiste hoogte brengen en je trilt de zandbedden aan. Je klopt de tegels en stenen aan, en je stelt trottoir banden. Daarnaast voer je alle overige werkzaamheden uit, met jouw kennis en ervaring weet je precies wat je moet doen en wat er verwacht wordt van jou. Het werk als stratenmaker is fysiek zwaar, en dit is voor jou geen enkel probleem. Je weet precies hoe je het handig kan aanpakken zodat het voor jou en jouw team goed werkbaar is. 

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar
  • In het bezit van VCA
  • In staat om fysiek (zwaar) werk uit te voeren
  • Aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je komt te werken bestaat al zo'n 30 jaar. Ze voeren werkzaamheden uit in de omgeving van Assen. Deze werkzaamheden zijn vooral grondwerk, riolering, bestrating en onderhoudswerkzaamheden. Ook kan je bij onze opdrachtgever terecht voor het huren van bijvoorbeeld rijplaten, graafmachines en pompen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie tot minimaal het einde van het jaar. Bij goed bevallen is de kans reëel dat je voor nog langere periode wordt ingezet. Je ontvangt een salaris tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de stratenmaker waar wij naar op zoek zijn en word je enthousiast van de vacature stratenmaker? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via