Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Nieuw Annerveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Ben jij een echte allrounder als het gaat om het runnen van een melkveebedrijf en heb jij graag de touwtjes in handen? Dan is deze parttime functie misschien wat voor jou!

Één dag per week sta jij tussen 08.00 uur en 19.00 uur in de klompen van de eigenaar. Je bent dan verantwoordelijk voor het gehele bedrijf van diergezondheid tot voeren en van trekker rijden tot verzorgen en hokken mesten.
Uiteraard krijg je een korte inwerkperiode waarin alles wordt verteld en uitgelegd. Ook is en blijft de eigenaar van het bedrijf bereikbaar voor calamiteiten of bijzonderheden om dan te kunnen overleggen.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van je t-rijbewijs
  • je hebt aantoonbare ervaring in de melkveehouderij

Over het bedrijf

Je komt te werken op een mooi familiebedrijf met ongeveer 211 koeien waarbij de boer alles zelf doet. Omdat 7 dagen per week alles zelf doen nog al veel is zoekt hij versterking voor één dag in de week zodat hij zijn handen vrij heeft.

Wat wij bieden

Hebben wij nog steeds jouw aandacht? Dan is deze functie als medewerker melkveehouderij mogelijk passend voor jou! Wij bieden jou een parttime functie aan binnen het familiebedrijf. Jouw loon is conform cao en ligt tussen de €11,- en €14,- per uur. 

Heb je interesse of toch eerst nog vragen over deze vacature 'medewerker melkveehouderij'? Dan komen wij graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 2 december met je in contact. Reageren kan door te solliciteren op deze vacature of te bellen met: 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via