Vacature: Teeltmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Beschik jij over werkervaring in de akkerbouw of bloementeelt? Kun je tevens goed overweg met de trekker? Ga dan werken als teeltmedewerker bij onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen.

Wat ga je doen als teeltmedewerker? Je gaat het land bewerken en verzorgt de gewassen. Je gaat je dus richten op alle voorkomende werkzaamheden binnen de bloementeelt. Tevens verricht je klein onderhoud aan installaties en werktuigen. Naast het bewerken van het land word je ook ingezet bij snijwerkzaamheden en help je de oogst binnen te halen. 

In de agrarische sector heb je veel te maken met piekmomenten, dat betekent dat je op die momenten meer kan werken. We zoeken een medewerker die bereid is om in deze periode langer door te werken en er samen met jouw collega's voor te zorgen dat de oogst op tijd binnen is.

Functie-eisen

  • rijbewijs T
  • spuitlicentie (bij voorkeur)
  • affiniteit met akkerbouw of bloementeelt

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bloementeler in de omgeving van Beilen. Binnen het team heerst een goede en gezellige werksfeer in een jong en gemotiveerd team. Er worden verschillende bloemensoorten verbouwd zoals lelies, tulpen, gladiolen en zomerbloemen. Deze worden zowel in de buitenlucht als in de kas verbouwd.   

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een werkplek in de bloementeelt waar je het gehele jaar kunt blijven werken. Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Je ontvangt een uurloon tussen de € 10,79 en € 14,- conform cao open teelten. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Wil jij graag aan de slag als teeltmedewerker en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via