Vacature: Operator Harlingen

  • Salaris Tussen € 2335,- en € 2837,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Hebben technische tekeningen en robots geen geheimen voor jou? Vind jij het heerlijk om in een innovatieve omgeving aan de slag te zijn? Ga dan als Operator van de Metselrobot bij onze opdrachtgever in Harlingen aan de slag!

Waar ga je aan de slag?
Het is een onderwerp die vandaag de dag zeer centraal staat: hoe gaan we zo efficiënt, snel en duurzaam mogelijk woningen bouwen? Natuurlijk wordt er in Den Haag heerlijk over vergadert, plannen opgesteld en uren doorgebracht in achterkamertjes om tot geniale ideeën te komen, maar hier in het hoge Noorden stropen we natuurlijk liever de mouwen op en gaan we aan de slag!
In het prachtige Harlingen kun je naar toerisme, visserij en strand ook een prachtige fabriek vinden die al 75 jaar, dagelijks, met opgestroopte mouwen, aan de slag is om ervoor te zorgen dat er woningen worden gebouwd. In de afgelopen 75 jaar is er veel gebeurt, geïnnoveerd en inmiddels kunnen ze met trots zeggen dat ze een totaal product kunnen leveren om de woningbouw zo efficiënt, duurzaam en (niet onbelangrijk) mooi kunnen ondersteunen. In de fabriek worden betonnen betonnen casco-elementen gemaakt. Met deze elementen kunnen op de bedoelde plaats woningen worden opgebouwd. Om de klant nog beter te bedienen is er een nieuw concept aan toegevoegd, genaamd Gevelklaar.
Project Gevelklaar is in het leven geroepen om een totaalpakket te kunnen aanbieden en ervoor te kunnen zorgen dat woningen nog sneller volledig kunnen worden gemaakt. De betonnen casco-elementen worden namelijk bekleed met kant- en klare gevelwandel, voorzien van isolatie en steen strips. In de fabriek wordt door robots 'gemetseld'. De robots kunnen 2000 strips per uur verwerken, zelfs met speciale details, zodat de wanden niet van echt te onderscheiden zijn. Deze wanden kunnen vervolgens tegen de casco's worden geplaatst waardoor er binnen een mum van tijd een volledige, beklede, geïsoleerde en afgewerkte muur staat.

Hoe ga jij je steentje bijdragen?

Als 2e operator van de metselrobot ben je verantwoordelijk voor de juiste instellingen, bediening en controles van de apparatuur. Hierbij hoort natuurlijk dat je een kwaliteitscontrole doet op de output. Indien nodig stel je de robot/snijmachines bij. Kwaliteit en afwerking staan hoog in het vaandel bij het bedrijf, dus ook bij jou! Jij zult niet iets afleveren wat niet picobello in orde is.
Natuurlijk zorg je er, samen met je collega's, voor dat de werkplek schoon en netjes is. Ook inspecteer je de machines en pleeg je het benodigde onderhoud. Je biedt ondersteuning aan de 1e Operator. 

Functie-eisen

Jij hebt:

  • MBO 3 werk- en denkniveau, bij voorkeur met een technische opleiding
  • Kennis en ervaring met robottechniek
  • Ervaring in het lezen van technische tekeningen

Jij bent:

  • Bereid om in tweeploegendienst te werken
  • In het bezit van eigen vervoer

De ploegen:

Ploeg 1: 05.00-14.00
Ploeg 2: 14.00-23.00

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een sterk groeiende onderneming in het Noorden van Nederland. Binnen het bedrijf zijn er drie verschillende divisies, te weten Grondstoffen en Logistiek, Bouwsystemen en als derde Tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf is een echt familiebedrijf wat in de loop der jaren sterk is gegroeid en ontwikkeld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van grondstoffen en logistiek, prefab betoncasco's voor woningbouw en tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf staat voor kwaliteit, samenwerken en synergy. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers. Ook houd het bedrijf alle trends bij zodat zowel op huis als op tuin gebied de mooiste en  beste producten kunnen worden geleverd. Zo is zowel personeel als afnemer helemaal tevreden bij dit bedrijf!

Wat wij bieden

Als Operator Metselrobot word je verloond volgens de cao Betonproductenindustrie. Je gaat fulltime aan de slag. Het leven draait niet alleen om werken, dus je krijgt ook 25 vakantiedagen en 12 atv dagen op jaarbasis. In totaal heb je dus recht op 37 vrije dagen per jaar. Aangezien je in ploegen werkt krijg je ploegentoeslag. De ochtenddienst zorgt voor 7,6% toeslag en de middagdienst 15,1%. 

Ben jij de Operator Metselrobot die aan de slag gaat in Harlingen? Reageer voor 9 oktober op deze vacature of neem contact op met ons via 0511 726 000 of infoveenwouden@abiant.nl. Natuurlijk zijn we op deze manier ook bereikbaar voor vragen en/of meer informatie! Tot snel!

Deel deze vacature via