Vacature: Aanpakker Harlingen

 • Salaris Tussen € 2255,- en € 2854,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Harlingen
 • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Kom jij graag moe thuis? Ben je fysiek in goede staat en ben jij een echte aanpakker? Ga dan aan de slag als Aanpakker bij onze opdrachtgever in Harlingen.

Waar ga je aan de slag?
Het is een onderwerp die vandaag de dag zeer centraal staat: hoe gaan we zo efficiënt, snel en duurzaam mogelijk woningen bouwen? Natuurlijk wordt er in Den Haag heerlijk over vergadert, plannen opgesteld en uren doorgebracht in achterkamertjes om tot geniale ideeën te komen, maar hier in het hoge Noorden stropen we natuurlijk liever de mouwen op en gaan we aan de slag!
In het prachtige Harlingen kun je naar toerisme, visserij en strand ook een prachtige fabriek vinden die al 75 jaar, dagelijks, met opgestroopte mouwen, aan de slag is om ervoor te zorgen dat er woningen worden gebouwd. In de afgelopen 75 jaar is er veel gebeurt, geïnnoveerd en inmiddels kunnen ze met trots zeggen dat ze een totaal product kunnen leveren om de woningbouw zo efficiënt, duurzaam en (niet onbelangrijk) mooi kunnen ondersteunen. In de fabriek worden betonnen betonnen casco-elementen gemaakt. Met deze elementen kunnen op de bedoelde plaats woningen worden opgebouwd. Om de klant nog beter te bedienen is er een nieuw concept aan toegevoegd, genaamd Gevelklaar.
Project Gevelklaar is in het leven geroepen om een totaalpakket te kunnen aanbieden en ervoor te kunnen zorgen dat woningen nog sneller volledig kunnen worden gemaakt. De betonnen casco-elementen worden namelijk bekleed met kant- en klare gevelwandel, voorzien van isolatie en steen strips. In de fabriek wordt door robots 'gemetseld'. De robots kunnen 2000 strips per uur verwerken, zelfs met speciale details, zodat de wanden niet van echt te onderscheiden zijn. Deze wanden kunnen vervolgens tegen de casco's worden geplaatst waardoor er binnen een mum van tijd een volledige, beklede, geïsoleerde en afgewerkte muur staat.

Hoe ga jij je steentje bijdragen?
Als echte Aanpakker ben je actief bezig. Je bent bezig met het laden en lossen van schepen/vrachtwagens. Dit doe je met behulp van laad- en losinstallaties. Je houdt goed bij wat voor vracht er is en communiceert met de schippers zodat er geen misverstanden ontstaan over wat er voor goederen geladen en gelost zijn.
Het is handig dat je weet hoe je met de verschillende machines om moet gaan. Je bent aan het werk met trechters, shovels en andere laad- en losinstallaties. Eenvoudige mankementen aan deze machines weet je ook op te lossen zodat je snel weer lekker aan de slag kunt gaan. 

Naast het laden en lossen zorg je ervoor dat het terrein en het materiaal schoon en opgeruimd is en blijft. 

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal een VMBO werk- en denkniveau
Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen
Je hebt technisch inzicht en enige affiniteit met machines zoals de bobcat, shovel en kraan
Je  bent fulltime beschikbaar
Je past in de omschrijving van harde werker, flexibel en leergierig.

Functie-eisen

 • Minimaal VMBO werk- en denkniveau
 • Bereid om in tweeploegendiensten en soms in het weekend te werken
 • Technisch inzicht
 • Fulltime inzetbaar
 • VCA-gecertificeerd of bereid dit (via ons) te worden

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een sterk groeiende onderneming in het Noorden van Nederland. Binnen het bedrijf zijn er drie verschillende divisies, te weten Grondstoffen en Logistiek, Bouwsystemen en als derde Tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf is een echt familiebedrijf wat in de loop der jaren sterk is gegroeid en ontwikkeld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van grondstoffen en logistiek, prefab betoncasco's voor woningbouw en tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf staat voor kwaliteit, samenwerken en synergy. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers. Ook houd het bedrijf alle trends bij zodat zowel op huis als op tuin gebied de mooiste en  beste producten kunnen worden geleverd. Zo is zowel personeel als afnemer helemaal tevreden bij dit bedrijf!

Wat wij bieden

Voor wat, hoort wat! Je kunt van ons het volgende verwachten:

 • Een fulltime functie
 • 27,5 vakantiedag
 • Verloning volgens cao Beroepsgoederenvervoer
 • Een leuke werkplek met voldoende ontwikkelmogelijkheden
 • Een afwisselende en uitdagende functie

Sta jij in de startblokken om te beginnen met een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte aanpakker, wil je je handen uit de mouwen steken en vind je het belangrijk om bij een gezellige opdrachtgever en een goed en betrouwbaar uitzendbureau aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop! Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 Emailadres: infoveenwouden@abiant.nl

Deel deze vacature via