Vacature: Allround Monteur Harlingen

  • Salaris Tussen € 2176,- en € 2864,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Niks zo vervelend als een machine die stil staat!
Of begint het bij jou dan te kriebelen... Want wat zou de oorzaak kunnen zijn? En beter nog! Wat is de oplossing?
Ja? Dan ben jij de perfecte Allround Monteur die wij zoeken!

Waar ga je aan de slag?
Het is een onderwerp die vandaag de dag zeer centraal staat: hoe gaan we zo efficiënt, snel en duurzaam mogelijk woningen bouwen? Natuurlijk wordt er in Den Haag heerlijk over vergadert, plannen opgesteld en uren doorgebracht in achterkamertjes om tot geniale ideeën te komen, maar hier in het hoge Noorden stropen we natuurlijk liever de mouwen op en gaan we aan de slag!
In het prachtige Harlingen kun je naar toerisme, visserij en strand ook een prachtige fabriek vinden die al 75 jaar, dagelijks, met opgestroopte mouwen, aan de slag is om ervoor te zorgen dat er woningen worden gebouwd. In de afgelopen 75 jaar is er veel gebeurt, geïnnoveerd en inmiddels kunnen ze met trots zeggen dat ze een totaal product kunnen leveren om de woningbouw zo efficiënt, duurzaam en (niet onbelangrijk) mooi kunnen ondersteunen. In de fabriek worden betonnen betonnen casco-elementen gemaakt. Met deze elementen kunnen op de bedoelde plaats woningen worden opgebouwd. Om de klant nog beter te bedienen is er een nieuw concept aan toegevoegd, genaamd Gevelklaar.
Project Gevelklaar is in het leven geroepen om een totaalpakket te kunnen aanbieden en ervoor te kunnen zorgen dat woningen nog sneller volledig kunnen worden gemaakt. De betonnen casco-elementen worden namelijk bekleed met kant- en klare gevelwandel, voorzien van isolatie en steen strips. In de fabriek wordt door robots 'gemetseld'. De robots kunnen 2000 strips per uur verwerken, zelfs met speciale details, zodat de wanden niet van echt te onderscheiden zijn. Deze wanden kunnen vervolgens tegen de casco's worden geplaatst waardoor er binnen een mum van tijd een volledige, beklede, geïsoleerde en afgewerkte muur staat.

Hoe kun jij je steentje bijdragen?
Als Allround Monteur ga jij je uiterste best doen om technische storingen te verhelpen. Bij het bedrijf waar je aan de slag gaat wordt er druk gewerkt aan betonnen casco's en gezien de werkdruk die hierop ligt is het van belang dat de boel simpelweg werkt. Jij vind het dan ook heerlijk om bezig te zijn met deze problemen. Ook vind het het leuk om materieel te installeren, demonteren en monteren. Je werkt nauw samen met de voorman en je bent goed in het signaleren van knelpunten en weet verbeter ideeën aan te dragen.
Het is belangrijk dat je tekeningen kunt lezen!

Voor deze functie is het van belang dat je op maximaal 30 minuten van Harlingen woont. Bij storingen kun je namelijk opgeroepen worden en dan wordt verwacht dat je binnen 30 minuten aanwezig kunt zijn. Ook is het van belang dat je een BE rijbewijs hebt OF bereidt bent deze (via ons) te behalen. 

Functie-eisen

  • Minimaal een VMBO diploma (richting motorvoertuigen techniek)
  • Technische kennis (elektrische, hydraulische, mechanische en pneumatische machines)
  • Kennis van motorvoertuigen
  • Je kunt tekeningen en schema's lezen
  • Je hebt een VCA certificeren of bent bereid deze (via ons) te  behalen
  • Je bent in het bezit van je BE rijbewijs of bent bereid deze (via ons) te behalen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een sterk groeiende onderneming in het Noorden van Nederland. Binnen het bedrijf zijn er drie verschillende divisies, te weten Grondstoffen en Logistiek, Bouwsystemen en als derde Tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf is een echt familiebedrijf wat in de loop der jaren sterk is gegroeid en ontwikkeld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van grondstoffen en logistiek, prefab betoncasco's voor woningbouw en tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf staat voor kwaliteit, samenwerken en synergy. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers. Ook houd het bedrijf alle trends bij zodat zowel op huis als op tuin gebied de mooiste en  beste producten kunnen worden geleverd. Zo is zowel personeel als afnemer helemaal tevreden bij dit bedrijf!

Wat wij bieden

Je komt te werken in een gezellige, professionele en uitdagend bedrijf. Je krijgt binnen dit bedrijf mooie ontwikkel en doorgroeimogelijkheden. Je kunt in de functie van Allround Monteur fulltime aan de slag. Je wort verloond volgens de cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en hebt recht op 24 vakantiedagen en bouwt, op jaarbasis, 3,5 atv-dagen op. Mocht je graag je BE rijbewijs willen halen? Perfect! Via ons is dit mogelijk om te doen.
Je nieuwe team, van 10 collega's, zit met smart op je te wachten. Binnen dit team mag je zelfstandig aan de slag, maar mocht je een praatje willen maken zijn ze daar zeker tot bereidt! 

Sta jij in de startblokken om te beginnen met een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte aanpakker, wil je je handen uit de mouwen steken en vind je het belangrijk om bij een gezellige opdrachtgever en een goed en betrouwbaar uitzendbureau aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop! Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 Emailadres: infoveenwouden@abiant.nl

Mocht deze vacature net niet zijn wat je zoekt? Kijk vooral verder op onze website. Ook mag je altijd een berichtje sturen naar ons via 06-57457154. Wij denken graag met je mee.
Ook is het mogelijk om via ons diverse opleidingen/leerlingtrajecten te volgen waardoor je jezelf kunt ontwikkelen voor een bepaalde branche. 

Deel deze vacature via