Vacature: Productiemedewerker Harlingen

  • Salaris Tussen € 2132,- en € 2604,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Vind je het heerlijk om aan het einde van de werkdag echt moe thuis te komen? Ga dan aan de slag als productiemedewerker in Harlingen!

Waar ga je aan de slag?
Het is een onderwerp die vandaag de dag zeer centraal staat: hoe gaan we zo efficiënt, snel en duurzaam mogelijk woningen bouwen? Natuurlijk wordt er in Den Haag heerlijk over vergadert, plannen opgesteld en uren doorgebracht in achterkamertjes om tot geniale ideeën te komen, maar hier in het hoge Noorden stropen we natuurlijk liever de mouwen op en gaan we aan de slag!
In het prachtige Harlingen kun je naar toerisme, visserij en strand ook een prachtige fabriek vinden die al 75 jaar, dagelijks, met opgestroopte mouwen, aan de slag is om ervoor te zorgen dat er woningen worden gebouwd. In de afgelopen 75 jaar is er veel gebeurt, geïnnoveerd en inmiddels kunnen ze met trots zeggen dat ze een totaal product kunnen leveren om de woningbouw zo efficiënt, duurzaam en (niet onbelangrijk) mooi kunnen ondersteunen. In de fabriek worden betonnen betonnen casco-elementen gemaakt. Met deze elementen kunnen op de bedoelde plaats woningen worden opgebouwd. Om de klant nog beter te bedienen is er een nieuw concept aan toegevoegd, genaamd Gevelklaar.
Project Gevelklaar is in het leven geroepen om een totaalpakket te kunnen aanbieden en ervoor te kunnen zorgen dat woningen nog sneller volledig kunnen worden gemaakt. De betonnen casco-elementen worden namelijk bekleed met kant- en klare gevelwandel, voorzien van isolatie en steen strips. In de fabriek wordt door robots 'gemetseld'. De robots kunnen 2000 strips per uur verwerken, zelfs met speciale details, zodat de wanden niet van echt te onderscheiden zijn. Deze wanden kunnen vervolgens tegen de casco's worden geplaatst waardoor er binnen een mum van tijd een volledige, beklede, geïsoleerde en afgewerkte muur staat.

Hoe kun jij je steentje bijdragen?
Je gaat in teamverband aan de slag met het maken van betonelementen. Dit houdt in dat je bezig gaat met de voorbereiding, bouw en kwaliteitscontrole. Het hele plaatje vertrouwen we graag aan jou toe! 

Voorbereiding: je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en productiemiddelen klaar liggen zodat je in 1x goed kunt werken
Bouw:  Je zorgt ervoor dat de mallen goed zijn geplaatst zodat het betonelement er perfect uit gaat komen. Ook zorg je ervoor dat de bewapening goed in orde is. Vervolgens stort je het beton en natuurlijk werk je het allemaal perfect af.
Kwaliteitscontrole: Als productiemedewerker ben je natuurlijk secuur in je werk. Je wilt niet dat het door jouw gemaakte element fouten bevat en dat daardoor er dingen mis gaan. Vandaar ook dat je naderhand altijd even een extra controle doet op jouw geleverde werk.

Al met al zorg jij voor perfecte betonelementen zodat er prachtige nieuwe huizen kunnen worden gebouwd!

Functie-eisen

Interesse en willen leren... dat zijn de grootste eisen. We vinden het heel fijn wanneer je al ervaring hebt, maar het hoeft niet! Dus of je nou ervaring hebt in de bouw of er gewoon grote interesse in hebt, beide welkom! Kun je al tekeningen lezen, fantastisch! Nog niet, ook prima!

Wat we wel echt belangrijk vinden:

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Harlingen
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer
  • Je  bent flexibel qua werktijden

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een sterk groeiende onderneming in het Noorden van Nederland. Binnen het bedrijf zijn er drie verschillende divisies, te weten Grondstoffen en Logistiek, Bouwsystemen en als derde Tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf is een echt familiebedrijf wat in de loop der jaren sterk is gegroeid en ontwikkeld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van grondstoffen en logistiek, prefab betoncasco's voor woningbouw en tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf staat voor kwaliteit, samenwerken en synergy. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers. Ook houd het bedrijf alle trends bij zodat zowel op huis als op tuin gebied de mooiste en  beste producten kunnen worden geleverd. Zo is zowel personeel als afnemer helemaal tevreden bij dit bedrijf!

Wat wij bieden

Je kunt fulltime aan de slag. Je komt te werken in een bedrijf waar veel kennis en kunde aanwezig is en waar je mooie ontwikkel en doorgroeimogelijkheden hebt. Je wordt verloond volgens de cao Betonproductenindustrie. Je komt in een team terecht met leuke, gezellig en ook hardwerkende collega's. Je kunt een salaris verwachten tussen de 2132,24 en 2604,82 per maand (40 uur) en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Sta jij in de startblokken om te beginnen met een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte aanpakker, wil je je handen uit de mouwen steken en vind je het belangrijk om bij een gezellige opdrachtgever en een goed en betrouwbaar uitzendbureau aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop! Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 Emailadres: infoveenwouden@abiant.nl

Mocht deze vacature net niet zijn wat je zoekt? Kijk vooral verder op onze website. Ook mag je altijd een berichtje sturen naar ons via 06-57457154. Wij denken graag met je mee.
Ook is het mogelijk om via ons diverse opleidingen/leerlingtrajecten te volgen waardoor je jezelf kunt ontwikkelen voor een bepaalde branche.

Deel deze vacature via