Vacature: Constructiemedewerker Bedrijfswagens Winkel

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winkel
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Vind jij het heerlijk om bedrijfswagens te onderhouden? Ga dan aan de slag als Constructiemedewerker Bedrijfswagens bij onze opdrachtgever in Winkel.

Waar ga je aan de slag?
Het is een onderwerp die vandaag de dag zeer centraal staat: hoe gaan we zo efficiënt, snel en duurzaam mogelijk woningen bouwen? Natuurlijk wordt er in Den Haag heerlijk over vergadert, plannen opgesteld en uren doorgebracht in achterkamertjes om tot geniale ideeën te komen, maar hier in het hoge Noorden stropen we natuurlijk liever de mouwen op en gaan we aan de slag!
In het prachtige Winkel vind een prachtige fabriek vinden die al 75 jaar, dagelijks, met opgestroopte mouwen, aan de slag is om ervoor te zorgen dat er woningen worden gebouwd. In de afgelopen 75 jaar is er veel gebeurt, geïnnoveerd en inmiddels kunnen ze met trots zeggen dat ze een totaal product kunnen leveren om de woningbouw zo efficiënt, duurzaam en (niet onbelangrijk) mooi kunnen ondersteunen. In de fabriek worden betonnen betonnen casco-elementen gemaakt. Met deze elementen kunnen op de bedoelde plaats woningen worden opgebouwd. Om de klant nog beter te bedienen is er een nieuw concept aan toegevoegd, genaamd Gevelklaar.
Project Gevelklaar is in het leven geroepen om een totaalpakket te kunnen aanbieden en ervoor te kunnen zorgen dat woningen nog sneller volledig kunnen worden gemaakt. De betonnen casco-elementen worden namelijk bekleed met kant- en klare gevelwandel, voorzien van isolatie en steen strips. In de fabriek wordt door robots 'gemetseld'. De robots kunnen 2000 strips per uur verwerken, zelfs met speciale details, zodat de wanden niet van echt te onderscheiden zijn. Deze wanden kunnen vervolgens tegen de casco's worden geplaatst waardoor er binnen een mum van tijd een volledige, beklede, geïsoleerde en afgewerkte muur staat.

Hoe ga jij je steentje bijdragen?
Er is niets zo vervelend als voertuigen die niet willen rijden! Het houdt het werk op en niet werken is geen productie. Vandaar ook dat het van belang is dat een kapotte bedrijfswagen zo snel mogelijk weer rijdt! Als Constructiemedewerker Bedrijfswagen repareer jij het werkmaterieel van de opdrachtgevers. Ook maak je deelconstructies en zorg je voor een zo kort mogelijke stilstand van machines of installaties. Onderhoud en preventie vallen ook onder jouw taken zodat mogelijke gebreken snel worden opgemerkt en opgelost. 

Functie-eisen

Jij hebt: 

  • Een afgeronde technische opleiding als constructiemedewerker / onderhoudsmonteur
  • Een lasdiploma MIG/MAG niveau 2
  • Kennis van elektrische, pneumatische en diesel technische aspecten van machines

Jij kunt:

  • Lassen / constructiewerkzaamheden uitvoeren
  • Tekeningen en schema's lezen
  • Flexibel en oplossingsgericht werken

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een sterk groeiende onderneming in het Noorden van Nederland. Binnen het bedrijf zijn er drie verschillende divisies, te weten Grondstoffen en Logistiek, Bouwsystemen en als derde Tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf is een echt familiebedrijf wat in de loop der jaren sterk is gegroeid en ontwikkeld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van grondstoffen en logistiek, prefab betoncasco's voor woningbouw en tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf staat voor kwaliteit, samenwerken en synergy. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers. Ook houd het bedrijf alle trends bij zodat zowel op huis als op tuin gebied de mooiste en  beste producten kunnen worden geleverd. Zo is zowel personeel als afnemer helemaal tevreden bij dit bedrijf!

Wat wij bieden

Als Constructiemedewerker Bedrijfswagens bij onze opdrachtgever in Winkel kun je fulltime aan de slag. Je wordt verloond volgens de cao Beroepsgoederenvervoer over de weg. Je krijgt 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen op jaarbasis. Verder kom je te werken in een fijn, familiair bedrijf waar voldoende ontwikkel en doorgroeimogelijkheden zijn. 

Sta jij in de startblokken om te beginnen met een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte aanpakker, wil je je handen uit de mouwen steken en vind je het belangrijk om bij een gezellige opdrachtgever en een goed en betrouwbaar uitzendbureau aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop! Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 Emailadres: infoveenwouden@abiant.nl

Mocht deze vacature net niet zijn wat je zoekt? Kijk vooral verder op onze website. Ook mag je altijd een berichtje sturen naar ons via 06-57457154. Wij denken graag met je mee.
Ook is het mogelijk om via ons diverse opleidingen/leerlingtrajecten te volgen waardoor je jezelf kunt ontwikkelen voor een bepaalde branche.

Deel deze vacature via