Vacature: Schoonmaker school

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij een oog voor detail en vind jij het absoluut niet erg om de handen uit de mouwen te steken? Lees dan gauw verder want wij hebben een vacature voor schoonmaker! 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoonmaker. De school waar jij gaat schoonmaken is gevestigd in Assen. Jij gaat zorgen voor een schone en frisse leer omgeving zodat de leerlingen goed kunnen studeren in een fijne ruimte. Je gaat de gangen stofzuigen, maakt de lokalen schoon en poetst de toiletten. Kortom, je gaat ervoor zorgen dat alles weer spik en span is! De werktijden zijn in de avond van 16:00 tot 18:30 uur en het is elke werkdag van maandag t/m vrijdag. Het pand waar jij gaat schoonmaken is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Heb je geen ervaring? Dat is geen probleem, bij onze opdrachtgever heb je ruimte om te leren. 

Functie-eisen

  • Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 16:00 tot 18:30 uur
  • Ervaring is een pre maar geen vereiste. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler wat betreft schoonmaakwerk! Onze opdrachtgever werkt elke dag aan een betere leefomgeving, van ziekenhuizen tot openbaar vervoer, van klaslokaal tot bedrijfspand. Inmiddels is het een landelijk schoonmaakbedrijf met meer dan 10.000 medewerkers en veel verschillende locaties. Zij zorgen voor een schone omgeving en bieden voor iedere sector specialistische diensten. Van glasbewassing tot interieurbeplanting en tapijt- en meubelreiniging. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een bruto uurloon van € 11,83 per uur conform cao schoonmaak,- en glazenwassersbedrijf. Ben jij dé kandidaat voor de vacature schoonmaker kantoorpand? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en start op korte termijn. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen 0593 - 72 80 00

Deel deze vacature via