Vacature: Medewerker verkeersvoorzieningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker verkeersvoorzieningen. Kan jij fysiek werk aan, ben je flexibel ingesteld en wil jij een bijdrage leveren aan een veilig wegennet? Lees dan gauw verder! 

Jij gaat er voor zorgen dat de weggebruikers op de (snel)wegen worden omgeleid, en dat de wegen op een veilige wijze worden afgesloten. Je gaat hekken en bakens plaatsen en je gaat verkeersborden plaatsen en verplaatsen. Je zorgt ervoor dat dit op een veilige manier gebeurd. Als medewerker verkeersvoorzieningen ga jij een bijdrage leveren aan de veiligheid bij werkzaamheden en wegafzettingen. De werkzaamheden zijn vooral in de nachten, dan is de (snel)weg uiteraard het rustigst. 

Functie-eisen

  • Bereid om in de nachten en weekenden te werken
  • In het bezit van VCA (of bereid deze te halen)
  • In het bezit van rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

De opdrachtgever beschikt over gecertificeerd personeel en is gevestigd in Assen, daar is ook de standplaats. Het team verzorgt de gehele verkeersmaatregelen, van rijdende afzettingen tot omleidingen. Ook voorzien ze bij werkzaamheden van (snel)wegen de verlichting 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een erg leuke baan waar je veel fysiek bezig bent. Wanneer je in de nachten werkt ontvang je een toeslag van maar liefst 130% op jouw bruto uurloon! Het bruto uurloon ligt tussen de € 11,86 en 15,68 per uur. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en behaalde rijbewijzen. 

Onze medewerkers werken al jaren met heel veel plezier bij de opdrachtgever, jij kan ook bij onze opdrachtgever voor jaren aan het werk! Je krijgt de mogelijkheid om verschillende cursussen en rijbewijzen te behalen. 

Ben jij de medewerker verkeersvoorzieningen waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo spoedig mogelijk maar voor 6 december op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'Medewerker verkeersvoorzieningen'? Neem dan contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Beilen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via