Vacature: Eerste automonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zijn auto's jouw passie? Heb je kennis van diverse automerken? Reageer dan snel want wij zijn op zoek naar een Eerste automonteur in Assen.

Als automonteur is geen dag hetzelfde. Je voert onderhoud en reparaties uit aan personenauto's en doet APK keuringen. Je spoort storingen op en vindt het een uitdaging om lastige klussen op te lossen. Je krijgt de kans het werk uit te voeren in een moderne werkplaats met goede gereedschappen. Je bent zelfstandig maar werkt tevens graag in teamverband. Je bent daarnaast loyaal, betrokken en neemt initiatief. 

Functie-eisen

  • in bezit van MBO Autotechnicus (niveau 3)
  • in bezit van APK certificaat (of bereid deze te behalen)
  • werkervaring als eerste automonteur
  • fulltime of parttime beschikbaar

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een autobedrijf met meerdere vestigingen door heel het land. Ze verkopen en onderhouden diverse merken zoals Opel en Citroën. Voor zowel bedrijfswagens als personenauto's kan men bij dit autobedrijf terecht. Bij de opdrachtgever heerst een goede werksfeer binnen een gezellig team waar alle medewerkers een hart hebben voor auto's. Eigen inbreng en ideeën worden erg gewaardeerd.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende monteursfunctie bij een loyale opdrachtgever. Je krijgt de kans om diverse opleidingen en cursussen te volgen om je verder te ontwikkelen als eerste automonteur. Je ontvangt een bruto salaris dat is gebaseerd op de cao Motorvoertuigenbedrijf en tweewielerbedrijf. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als Eerste automonteur? Reageer dan voor 6 december op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature Eerste automonteur en wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00  

Deel deze vacature via