Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zwiggelte
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een timmerman voor het bouwen van agrarische stallen en schuren. Weet jij van aanpakken en werk je graag in de bouw? Lees dan snel verder, wie weet ben jij wel de timmerman die wij zoeken! 

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een timmerman, de werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de Noordelijke provincies. Jij gaat werken als timmerman bij een bouwbedrijf die gespecialiseerd is in de agrarische bouw, en dan vooral op het gebied van pluimvee. Je gaat samen met jouw collega pluimveestallen bouwen. De werkzaamheden die jij gaat verrichten zijn erg verschillend, de ene dag plaats je lichtplaten op het dak en een andere dag plaats je een muur. Omdat de werkzaamheden in de Noordelijke provincies zijn ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Assen, Hardenberg of Zwolle. Denk jij nu, dit lijkt mij wel wat maar ik heb niet zo veel ervaring? Dat is geen probleem, ook mensen die willen leren zijn welkom bij onze opdrachtgever! Als je maar goeie inzet om te leren toont is erg veel mogelijk.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Eigen vervoer
  • Vca-certificaat (Of bereid deze te halen)
  • Afgeronde opleiding richting bouw (bij voorkeur)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in de agrarische bouw, met name de pluimveestallen. Het bedrijf is gevestigd in de provincie Overijssel. Naast pluimveestallen bouwen ze ook complete varkens,- kalver,- en rundveestallen. Door professionaliteit en jarenlange ervaring worden er kwaliteitsvolle stallen neergezet.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek bij een opdrachtgever waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als timmerman. Op de lange termijn is de kans aanwezig dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever. Je ontvangt een salaris conform cao Bouw. De hoogte van het bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 18,- en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en werkervaring.

Wil jij graag als timmerman aan het werk in de agrarische bouw? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 6 december op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature "timmerman"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via