Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Schoonoord
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je op zoek naar een fulltime baan? Heb jij interesse in de varkenshouderij? Lees dan snel deze vacature voor medewerker varkenshouderij in de omgeving van Schoonoord.

Als medewerker varkenshouderij voer je diverse werkzaamheden uit in de stal. Jouw belangrijkste taak is de verzorging van de varkens en de biggen. Je controleert de gezondheid van de varkens en zorgt dat de varkens tijdig worden voorzien van voldoende voer. Tevens help je bij het verhokken van varkens en spuit je de stallen schoon. In de kraamstal verzorg jij de biggen en zeugen. Nadat je het werk volledig eigen hebt gemaakt ga je meedraaien in de avond en weekendplanning. Het werk op de boerderij gaat immers altijd door. 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker die diergezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent flexibel en weet van aanpakken. Vanwege de ligging van de boerderij is het wenselijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer om op de locatie te komen.

Functie-eisen

  • bij voorkeur ervaring in de varkenshouderij
  • in het bezit van eigen vervoer
  • zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een varkenshouderij met circa 600 fokzeugen en 3800 vleesvarkens. De varkenshouderij is gevestigd in de omgeving van Schoonoord.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime functie als medewerker varkenshouderij. Je ontvangt een salaris tussen de € 10,86 en € 14,50 per uur conform de cao dierhouderij. De hoogte hiervan is mede afhankelijk van je werkervaring en leeftijd. Bij goed functioneren behoort overname op termijn tot de mogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden van de vacature medewerker varkenshouderij? Solliciteer dan direct op deze leuke vacature. Voor meer informatie over de vacature "medewerker varkenshouderij" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via