Vacature: Leerling monteur hekwerk

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een leuke baan in een montageteam van een hekwerkbedrijf? Lees dan snel verder. Voor een opdrachtgever uit Heerenveen zijn wij opzoek naar een leerling monteur hekwerk. Omdat je leergierig bent en graag het vak wil leren en per direct wil beginnen is dit de perfecte vacature voor jou! Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

Als leerling monteur hekwerk ga je samen met een collega op pad om verschillende werkzaamheden op te pakken. Hierbij kun je denken aan het onderhouden, repareren en plaatsen van hekwerken. Het gaat hierbij om alle elektronica die je tegen kunt komen bij een poort welke toegang geeft tot een terrein, zowel bij particulieren als bedrijven. Omdat je altijd samen met een collega op pad bent kun je leren van de besten! Er staat een intern leerprogramma voor je klaar, zodat je hopelijk spoedig zelfstandig aan de slag kunt. Door jou elektrotechnische affiniteit ben je nog meer gemotiveerd om te leren! Kwaliteit staat voorop en ze gaan voor niets anders dan perfectie. Je wordt onderdeel van een hecht team, maar je bent altijd samen met één collega op pad. De voorman is altijd bereikbaar voor vragen, problemen en oplossingen mocht dat nodig zijn. Je werkdagen zijn elke dag weer anders omdat je op veel verschillende plekken komt. Meestal ben je aan het werk in de provincie Friesland met af en toe een uitschieter. De werktijden liggen circa tussen 07:00 uur en 16:00 uur. Mooi op tijd thuis dus! Ook als je een ervaren elektromonteur bent willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Ook dan zijn er zeker mogelijkheden binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • elektrotechnische affiniteit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is in korte tijd uitgegroeid tot een specialist in het plaatsen van hekwerken en poorten. Ze denken graag mee met de klant en komen altijd met een oplossing! Ze onderscheidden zich van de concurrent en lopen altijd een stap harder dan nodig is. Momenteel werken er ongeveer 30 medewerkers binnen het bedrijf maar vanwege toenemende drukte zijn ze ter uitbreiding op zoek naar een enthousiaste medewerker. Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd zodat je altijd weer waar je aan toe bent. Kortom een super vette werkplek om aan de slag te gaan!

Wat wij bieden

Wie bieden jou een fulltime functie waar je per direct zou kunnen starten. Bij goed bevallen bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden. Daarnaast bieden wij jou een salaris conform de cao Metaal & Techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur zijn. 

Is dit precies de vacature die je al tijden zoekt? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer dan uiterlijk voor 7 december! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Leerling monteur hekwerk'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via