Vacature: Vrachtwagenchauffeur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Ben jij ervaren vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan bij een modern bedrijf? Dan hebben wij dé ideale baan als vrachtwagenchauffeur voor jou!

Als vrachtwagenchauffeur rijd je verschillende bouwstoffen van A naar B. Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat een bekend staat als toonaangevende leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg- en waterbouw. Hiervoor hebben zij verschillende wagens, zoals: kippers, trailers, mixers containerauto's, bulk trailers, portaalwagens en walking floors. Het werk is afwisselend; je hebt contact met zowel klanten als collega's en bent daarnaast verantwoordelijk voor het schoonhouden en het dagelijkse onderhoud van het voertuig.

Functie-eisen

  • rijbewijs CE, aangevuld met code 95
  • aantoonbare ervaring als kieptrailer chauffeur en-/of als bulk chauffeur

 Ook kan de planning soms kort dag veranderen. Daarom vragen wij flexibiliteit en stressbestendigheid van onze chauffeurs. In deze functie werk je zo nu en dan ook in de avonden, nachten en weekenden.

Over het bedrijf

Een landelijke speler op het gebied van het recyclen en toepassen van grondstoffen. Zij recyclen bouw- en sloopafval, reinigen verontreinigde grond, produceren beton en verzorgen het transport hiervan.

Wat wij bieden

Een afwisselende en uitdagende fulltime baan bij een vooruitstrevend bedrijf. Het uurloon ligt tussen de €13 en €16, afhankelijk van je ervaring. 

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Je kan reageren tot en met 1 december. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk via 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via