Vacature: Vacature : Projectleider industriële opslagtanks

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en ben je technisch onderlegd? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen en vind je het een uitdaging om aan het werk te gaan in de wereld van industriële opslagtanks Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste Projectleider industriële opslagtanks.

Als projectleider industriële opslagtanks bij jij dé onmisbare schakel tussen het operationele werkveld en de projectleiding in de binnendienst. Je komt te werken bij een internationale speler op de markt van industriële opslagtanks. In jouw functie als projectleider industriële opslagtanks ben je verantwoordelijk voor een goede aansturing en uitvoering van projecten. De projecten bestaan uit het opbouwen van prefab industriële opslagtanks op diverse locaties, waarbij de mogelijkheid bestaat om doordeweeks van huis te zijn. Door jouw aansturing verlopen de projecten soepel en worden deze tijdig worden afgerond. Voor deze vacature van projectleider industriële opslagtanks zoeken wij een enthousiaste aanpakker, die technisch onderlegd is en die het overzicht goed kan bewaren. Daarnaast is het voor jouw geen belemmering om doordeweeks van huis te zijn. 

Functie-eisen

  • Technisch onderlegd
  • Beheersing Engelse taal
  • Aanpakkersmentaliteit
  • In de kost gaan moet geen probleem zijn
  • Geen hoogtevrees
  • Woonachtig omgeving Beilen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is internationale speler op de markt van industriële opslagtank. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren, bouwen en repareren van alle soorten prefab opslagtanks en afdeksystemen wereldwijd. Je komt te werken in een klein, maar hecht team met een echte aanpakkersmentaliteit.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen de kans reëel is dat je na een jaar wordt overgenomen door de opdrachtgever. Je ontvangt een marktconform salaris, waarbij de hoogte van het salaris afhankelijk is van jouw leeftijd en ervaring. 

Ga jij de uitdaging aan en zie jij een toekomst als projectleider bij een internationaal bedrijf helemaal zitten? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature! Heb je nog vragen over de vacature 'projectleider industriële opslagtank' of wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000 en vraag naar Hans of Daniëlle.

Deel deze vacature via