Vacature: Medewerker autowasstraat voor de vrijdag

  • Salaris Tussen € 6,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMboHbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor een autowasstraat, voorzie jij mensen graag van een schone auto? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Wanneer je wordt aangenomen kom je in een mooie wasstraat te werken, samen met je leidinggevende zorg jij ervoor dat de auto's veilig en schoon de wasstraat uit komen. Je bent een representatieve en communicatief vaardige medewerker. Hoe drukker de wasstraat is hoe drukker jij het zal gaan hebben. De klant zal hier niks van merken, omdat jij altijd met een glimlach staat te werken en alle klanten vrolijk te woord staat. Naast het verkopen van wasprogramma's heb je oog voor de klant en zijn/haar auto. Je weet je klanten hierin goed te begeleiden. Wanneer er storingen of andere problemen zijn, dan signaleer jij dit en informeer jij je leidinggevende. Na een redelijk inwerkperiode kun je dit allemaal zelf oplossen. Misschien heb je dit werk eerder gedaan? Dan kun je zo aan de slag. Is deze functie geheel nieuw voor je? Dat is dat ook geen enkel probleem. De leidinggevende of je vertrekkende collega gaat je dan inwerken. Ook is het handig dat je bij drukte in de shop kan bijspringen. Denk hierbij aan kassawerkzaamheden of het helpen in de bakery waar ze heerlijke broodjes verkopen. 

Functie-eisen


  • enige ervaring is een pre
  • woonachtig in Stadskanaal of directe omgeving
  • leergierig
  • klantgericht
  • aanpakker

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een tankstation met een shop waar je verse etenswaren en kant en klare producten kunt kopen. Het is een erg gezellig klein team met een aantal vaste medewerkers en een oproepkracht. Tijdens lunchtijd weten veel mensen de lunchshop te vinden. Achter de shop staat een vrijwel nieuwe wasstraat. 

Wat wij bieden

Wij bieden een baan op de vrijdag voor langere tijd. De uren zijn ongeveer 8 uren per week.  Afhankelijk van je leeftijd ligt je bruto uurloon tussen de € 6,29 en € 10,04. Je ontvangt via Abiant een paar werkschoenen en T-shirts. Ben jij geïnteresseerd in de vacature "medewerker autowasstraat"? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 8 december. Heb je toch nog een aantal vragen of wil je graag meer weten, dan kun je ons altijd even bellen. De medewerkers van Abiant Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08

Deel deze vacature via