Vacature: Medewerker schoonmaak woonhuis

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 4 uur
  • Standplaats Scharmer
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Heb jij wekelijks nog wat tijd over om te ondersteunen in het huishouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met jouw hulp komt onze opdrachtgever na een lange dag in een schoon huis weer thuis. Je gaat het huis van onze opdrachtgever schoonmaken: van stofzuigen en stoffen tot dweilen. Daarnaast kan het voorkomen dat je in overleg nog wat extra taken oppakt die per week kunnen verschillen.
Bij onze opdrachtgever moet je er rekening mee houden dat er twee (middel) grote honden rondlopen. Het is dus belangrijk dat je niet bang bent voor deze dieren. Je werkdag kan je zelf indelen in goed overleg met de opdrachtgever naar een dag dat jou het beste uit komt.

Functie-eisen

  • Je bent niet bang voor honden
  • Je bent 4 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zijn bedrijf aan huis en is wegens drukte op het bedrijf op zoek naar extra hulp in de huishouding.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan als medewerker schoonmaak aan in de buurt van Scharmer. Bij goed bevallen is het werk voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris en reiskostenvergoeding wordt conform cao dierhouderij, productiegericht uitbetaald.

Wil jij aan de slag als medewerker schoonmaak? Dan zien we graag je reactie tegemoet. Solliciteren kan tot en met 8 december. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Scheemda. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via