Vacature: Winkelmedewerker Pearle

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Als jij door de winkelstraat loopt, denk je dan "goh wat zou het leuk zijn om in een winkel te werken"? Lees dan snel verder! Voor de Pearle in Burgum zijn we op zoek naar een winkelmedewerker die op termijn de opleiding tot opticien wil gaan volgen. Ben jij enthousiast? We vertellen jou graag meer over deze super leuke functie met doorgroeimogelijkheden! 

Jouw taken als winkelmedewerker zullen grotendeels bestaan uit het helpen van de klanten. Hierbij kun je denken aan het netjes maken van de winkel, bestellingen klaar maken, advies geven aan klanten, ondersteunen met oogmetingen en daarnaast ben je ook nog verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden. Er zijn bij deze functie namelijk volop mogelijkheden. Je start als winkelmedewerker, maar hebt de mogelijkheid om door te groeien en uiteindelijk als opticien aan de slag te gaan. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al werkende leer je steeds meer! Daarnaast staan jouw collega’s klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Zodra jij er klaar voor bent, is het mogelijk om te starten met de bbl opleiding tot opticien. Dus een super leuke veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden naar een contract voor onbepaalde tijd. 

Functie-eisen

  • beschikbaar in toerbeurt op vrijdagavond en zaterdag
  • Mbo 3 / Havo diploma
  • bereid om een bbl opleiding te volgen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever de Pearle heeft 2 vestigingen in Friesland, maar is voor de locatie Burgum op zoek naar een nieuwe collega. In totaal zijn er ongeveer 10 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen. Volop kansen, sta jij te popelen om aan de slag te gaan?

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 25 tot 30 uur per week. Als het dienstverband bevalt van beide kanten, dan kan je er voor onbepaalde tijd aan de slag. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. Dit zal niet elke week voorkomen maar jullie zorgen er als team voor dat de diensten eerlijk worden verdeeld.

Indien jij een opleiding tot opticien afgerond hebt is dit mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op € 11,- à € 13,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag starten als leerling opticien in Burgum? Solliciteer dan voor 9 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Winkelmedewerker Pearle'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via