Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar leuk, uitdagend productiewerk met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder.

Als productiemedewerker wordt je bij dit bedrijf allround opgeleid denk hierbij aan frezen, slitten, kanten, zetten, lijmen, lassen inpakken en vervoeren. Tijdens je interne opleiding gaat al snel naar voren komen waar jouw voorkeuren liggen. Hier proberen we uiteraard zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het is belangrijk dat je technisch inzicht hebt omdat je werkt met CNC-gestuurde machines zoals frees- en zetbanken. Het mooiste is als je hierin ook al enige aantoonbare ervaring hebt.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van rijbewijs B
  • je hebt kennis van CNC-gestuurde machines 
  • flexibel inzetbaar 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een zeer gewaardeerde bouwpartner die werkzaam is in het hele land. De producten worden geplaatst aan woningen, utiliteitsbouw en bedrijfspanden.  Zij zoeken wegens aanhoudende drukte nieuwe collega's op de werkvloer in de productie.
Het is belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt omdat je de mogelijkheid moet hebben om bij drukke momenten over te werken binnen het bedrijf om zo de te leveren producten tijdig klaar te hebben voor vervoer.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan bij een dynamisch en groeiend bedrijf die wegens aanhoudende drukte op zoek is naar nieuwe collega's.  Ben jij wel in voor een uitdagende baan voor langere tijd en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Reageer dan op deze vacature of mail naar infoscheemda@abiant.nl.
Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'productiemedewerker '? Dan kun je contact opnemen met onze vestiging in Scheemda, te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via