Vacature: Junior uitvoerder groen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij als voorman toe aan een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheden en uitdaging? Dan is de vacature van junior uitvoerder groen misschien iets voor jou!

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als voorman in het groen ben jij toe aan een volgende nieuwe stap in jouw carrière als junior uitvoerder groen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over projecten en gaat de uitvoerder ondersteunen in zijn werkzaamheden. Dit houd in dat jij je bezig gaat houden met het aansturen van een groep collega's en je hierin de spin in het web bent. Zo heb je nauw contact met projectleiders en opdrachtgevers en draag je de zorg voor een veilige werkomgeving maar houd je ook een goede administratie hiervan bij en geef je terug koppeling de uitvoerder.

Functie-eisen

  • je bent bij voorkeur in het bezit van je vca
  • je hebt relevante werkervaring 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Ze bieden klanten een volledige dienstverlening, bestaande uit: ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorzieningsprojecten.

Wat wij bieden

Wanneer jij in deze leuke en uitdagende functie stapt bieden we jou een fulltime baan met veel mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast werk je in een enthousiast team met fijne collega's. Uiteraard ontvang je een salaris conform de cao Hoveniersbedrijven, dat afhankelijk van jouw kennis en ervaring ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden over deze afwisselende baan? Reageer dan voor 6 november op deze vacature en start binnenkort als junior uitvoerder groen! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'junior uitvoerder groen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via