Vacature: Leerling mallenmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Voor een bedrijf in Noord-Nederland dat gespecialiseerd is in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk zijn wij op zoek naar een leerling mallenmaker. Binnen het bedrijf wordt je opgeleid tot mallenmaker maar enige technische ervaring en affiniteit met hout zijn vereist. Je bent werkzaam in de werkplaats en samen met andere collega's. Je werkt samen met een ervaren mallenmaker, deze leert je het proces van begin tot eind.

Functie-eisen

  • een  harde werker en weet van aanpakken
  • je hebt affiniteit met hout
  • je kan zorgvuldig en nauwgezet werken

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Noord-Groningen en maakt prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk. Het bedrijf beschikt over twee grote productieruimtes waar modellen tot zes meter in doorsnede volledig worden afgewerkt. Het team bestaat uit circa twintig collega's, ieder met hun eigen vakkennis, van timmerlieden tot vakkrachten voor het plamuren en aflakken. Werken bij dit bedrijf is werken in een professioneel team met korte lijnen. Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie, waarbij de werktijden van maandag tot en met donderdag van 07:30 tot 16:30 uur zijn. Op vrijdag werk je van 07:00 tot 15:15 uur. Daarnaast bieden wij een salaris passend bij jouw werkervaring en achtergrond. Het brutoloon ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. 

Start jij het liefst zo snel mogelijk als leerling mallenmaker? Solliciteren kan tot en met 10 december. Mocht je vragen hebben of meer willen weten kun je ons uitzendbureau in Spijk bereiken op 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via