Vacature: Senior Werkleider

  • Salaris Tussen € 2800,- en € 4200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Blijham
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In jouw nieuwe functie als senior werkleider krijg jij een breed, maar verantwoordelijk takenpakket. Hierbij ben je voornamelijk bezig met het leveren van kwaliteit op alle groenprojecten. Je voert de dagelijkse leiding aan het uitvoerende team en door middel van jouw inspirerende en motiverende houding weet jij de medewerkers zo goed te begeleiden dat er nieuwe talenten worden ontwikkeld. Daarnaast breid je het netwerk van opdrachtgevers uit en ben je verantwoordelijk voor het halen van omzet en begroting. Je gaat samen met de bedrijfsleider aan de slag met nieuwe aanbestedingen en zorgt ervoor dat dat de contractafspraken met de klanten worden nageleefd.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO+ niveau;
  • Je bezit werkervaring op een vergelijkbaar niveau in een leidinggevende functie;
  • Je bent goed in het plannen en organiseren

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever zorgt voor een inclusieve arbeidsmarkt en is volop actief in de noordelijke gemeentes Oldambt, Pekela en Westerwolde. Ze zetten zich in om mensen te helpen die zelf niet of moeilijk aan een baan kunnen komen. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in de provincie en jouw werklocatie is gevestigd in Blijham.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan als senior werkleider voor 36 uur per week bij een bedrijf wat volop in de ontwikkeling is, zij bieden jou een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Jouw loon is conform cao SGO ingeschaald tussen de € 2800,- en € 4200,- bruto per maand afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Solliciteer dan uiterlijk voor 18 november. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Voor meer informatie neem contact op met Stephanie Dijkstra - werving & selectiespecialist op nummer 06 17 304 701 of via sdijkstra@abiant.nl

Deel deze vacature via