Vacature: Pannenlegger (leerling)

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

'Je kunt het dak op!' Is dit een zin die jij niet vaak genoeg kunt horen? Ga dan aan de slag op grote hoogte en wordt pannenlegger bij onze opdrachtgever in Surhuisterveen. 

Wat ga je doen?
Eigenlijk zegt de functietitel genoeg, maar voor de zekerheid geven we je graag een volledig beeld. Als pannenlegger ga jij aan de slag om op daken van woningen/bedrijfspanden de dakpannen te leggen. Je werkt in een team dat bezig gaat met het vernieuwen van daken. Dit houdt in dat het oude dak vervangen en eventueel gerepareerd moet worden. Vervolgens worden de voorbereidingen voor het nieuwe dak gedaan waarna de nieuwe pannen kunnen worden gelegd.
Een dak is natuurlijk qua uiterlijk een heel belangrijk onderdeel van het huis, maar ook voor bijvoorbeeld isolatie. Via het dak gaat ongeveer 30% warmte verloren, je kunt dus nagaan wat voor invloed het goed maken van een dak heeft voor de bewoners/bedrijven. 

Heb je geen ervaring hierin? Geen enkel probleem! Het vak wordt je met liefde aangeleerd. Je komt te werken in een leuk, echt Fries, bedrijf wat klaar staat voor haar medewerkers en natuurlijk garant staat voor goede kwaliteit. Er zit niemand op te wachten dat er een dak wordt aangebracht wat vervolgens kwalitatief slecht is. Daarom krijg jij een goede basis mee, goede begeleiding en ook de garantie dat je het vak goed gaat uitvoeren. Garantie voor jou als medewerker en garantie voor de klant qua kwaliteit. 

Bij welk bedrijf ga je aan de slag? 
De opdrachtgever waar je aan de slag gaat is een echt Fries bedrijf wat al 20 jaar actief is. Door de jaren heen hebben ze verschillende prachtige projecten gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het provinciehuis in Leeuwarden of de restauratie van een mooie monumentale boerderij.

Functie-eisen

Jij bent: 

  • Een echte aanpakker;
  • Pro-actief

Jij hebt:

  • Geen hoogtevrees;
  • Bij voorkeur een beetje ervaring en in ieder geval interesse in de bouw.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Surhuisterveen. Het bedrijf is al 20 jaar actief in de dak-wereld en heeft dus ook de wereld aan ervaring opgedaan. Je kunt met jou al opgedane ervaring gelijk aan de slag, maar ook als leerling ben je van harte welkom. Je gaat aan de slag door heel noord Nederland. Je werklocatie kan elke dag ergens anders zijn. Zo zie je ook nog eens wat van de wereld!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Jouw bruto uurloon ligt conform het cao Hellende Daken tussen de €8,03 en €13,42. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd er ervaring. Bij goed functioneren biedt onze opdrachtgever jou werk voor onbepaalde tijd.

Lijkt een carrière als leerling pannenlegger jou wel wat? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220 440 of via infosurhuisterveen@abiant.nl. Graag ontvangen we uiterlijk 10 december jouw sollicitatie tegemoet. 

Deel deze vacature via