Vacature: Pannenlegger (leerling)

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

'Je kunt het dak op!' Is dit een zin die jij niet vaak genoeg kunt horen? Ga dan aan de slag op grote hoogte en wordt pannenlegger bij onze opdrachtgever in Surhuisterveen. 

Werk jij graag op hoogte en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als leerling pannenlegger! Benieuwd wat deze functie jou te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Als leerling pannenlegger ga jij voornamelijk aan de slag in de nieuwbouw. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het dak vol komt te liggen met nieuwe dakpannen. Ook breng je isolatiemateriaal en windveren aan. Als het nodig is voer je ook timmerwerkzaamheden uit. Heb je al ervaring als pannenlegger? Ook dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.  

Functie-eisen

Jij bent: 

  • Een echte aanpakker;
  • Pro-actief

Jij hebt:

  • Geen hoogtevrees;
  • Bij voorkeur een beetje ervaring en in ieder geval interesse in de bouw.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen is een specialist op het gebied van dakpannen.  

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Jouw bruto uurloon ligt conform het cao Hellende Daken tussen de €8,03 en €13,42. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd er ervaring. Bij goed functioneren biedt onze opdrachtgever jou werk voor onbepaalde tijd.

Lijkt een carrière als leerling pannenlegger jou wel wat? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220 440. Graag ontvangen we uiterlijk 28 september jouw sollicitatie tegemoet. 

Deel deze vacature via