Vacature: Vertegenwoordiger Groningen/Drenthe

  • Salaris Tussen € 3188,- en € 4188,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een vertegenwoordiger op het gebied van dak- en gevelproducten. Als vertegenwoordiger ben jij commercieel ingesteld en weet jij precies wat onze klanten in de bouw- en installatiebranche nodig hebben. Je bent in staat om de markt te bewerken en de klantenkring uit te breiden. Zie jij jouw verkoopkans al liggen in Groningen en Drenthe?

Jouw werkdag bestaat uit het werven van nieuwe klanten en onze bestaande klanten tevreden te houden over onze kwaliteit en service. Jij bent een persoon die kansen ziet liggen en ook weet te pakken. Jij kan onze producten goed promoten en bent in staat om ook proactief aan de slag te gaan om onze markt uit te breiden. Jij hebt enige ervaring met het opstellen van klantportfolio`s en samen met de vestiging van jouw regio ben je verantwoordelijk voor het maken van passende offertes.  Door jouw klantgerichte instelling ben je pas tevreden als de klant dat ook is. 

Als vertegenwoordiger ben jij de adviseur voor klanten binnen het gebied van Groningen/Drenthe en vanwege de specialistische branche wordt je intern opgeleid zodat je genoeg kennis kan vergaren over dak- en geveloplossingen.

Functie-eisen

  • MBO+werk en denkniveau
  • Woonachtig in de regio Groningen/Drenthe
  • Jij gaat resultaatgericht te werk en bent in staat om professioneel te communiceren op verschillende niveau`s

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is marktleider op het gebied van dak- en gevelproducten. Met meer dan 200 medewerkers en meerdere vestigingen door het hele land, leveren ze elke dag een top service aan installateurs, dakdekkers en zinkwerkers in Nederland. Samen streven ze naar de beste resultaten op het gebied van klanttevredenheid en kwaliteit. Jouw nieuwe werkgever beloont haar medewerkers goed, regelmatig worden er uitjes georganiseerd en er is ook een jaarlijks bedrijfsfeest.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een hele afwisselende baan binnen een enthousiast team met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandloon ligt tussen de €3188,- en €4188,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij deze functie hoort tevens een auto, telefoon en laptop van de zaak. Ben jij de vertegenwoordiger  die wij zoeken? Reageer dan direct of in ieder geval voor 24 december 2022. 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via