Vacature: Opperman bestratingen

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zorg jij ervoor dat mensen veilig over de wegen kunnen lopen en met droge voeten op hun bestemming aankomen? Als opperman bestratingen ben jij verantwoordelijk voor de aanvoer van de juiste materialen voor de straatmaker. Een echte rots in de branding dus! 

Waar ga je aan de slag?
Je werklocatie is zeer divers. Het ene moment kun je in een winkelcentrum aan de slag zijn en de andere keer zorg je ervoor dat de ondervloer van een speeltuin er keurig bij ligt. Als opperman weet je precies welke materialen op welk moment nodig zijn en jij zorgt er dan dus ook voor dat ze op het juiste moment bij je collega aan komen. Samen met het team zorg je er echt voor dat het straatbeeld er perfect uitziet. 

Bij welke opdrachtgever kom je te werken?
De opdrachtgever is gevestigd in Drogeham en is gespecialiseerd in wegenbouw en straten-maken. Er wordt met veel verschillende opdrachtgevers samengewerkt waardoor het aantal werkzaamheden zeer divers is. Het bedrijf werkt met verschillende materialen, zo kunnen ze in vrijwel elke wens, van elke klant voorzien. 

Functie-eisen

Jij bent: 

  • Leergierig;
  • Een echte aanpakker;
  • Een harde werker;
  • Eent teamplayer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround wegenbouw- en stratenmakers bedrijf in de omgeving van Drogeham. Het bedrijf voert opdrachten uit voor voornamelijk gemeenten, woningbouwverenigingen en particulieren. Onder de medewerkers heerst een goede sfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Je werkdagen zijn van 7:00 tot 15:45. Wanneer jij uit de omgeving van Drogeham komt, kan je bij huis worden opgehaald. Ideaal wanneer je (nog) niet in het bezit bent van eigen vervoer. Jouw uurloon zal conform de cao Bouw en Infra tussen de €6,25 en €12,09 liggen. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd (jeugdloon) en ervaring. 

Ben jij dé opperman straatmaker voor onze opdrachtgever? Dan komen we graag met jou in contact! Graag zien we uiterlijk 25 augustus jouw sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440. 

Deel deze vacature via