Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavo

Over de functie

We zoeken voor onze opdrachtgever een enthousiaste en flexibele collega die graag als industrieel reiniger aan de slag wil.. Steek jij graag je handen uit de mouwen en heb je interesse in dit vak, maar geen ervaring? Geen probleem. Ook dan komen we graag met jou in contact.

Wat ga je doen?

Als industrieel reiniger word je ingezet bij diverse soorten industriële reinigingswerkzaamheden waarbij je gebruikmaakt van diverse machines zoals hoge druk-, vacuüm- en vacupresswagen. Daarnaast behoort handmatige reiniging ook tot een van je taken. 

Waar ga je aan de slag?

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Noord-Nederland. Het kan ook voorkomen dat je een klus moet uitvoeren op een locatie in Nederland. Het leuke van dit werk is dat het heel afwisselend is. 

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je flexibel bent ingesteld. Het kan voorkomen dat een klus soms voor 1 dag is, maar we weten zeker dat als je goed werk levert, ze jou graag terugzien. Door toenemende drukte verwachten we dan ook dat je vaker en voor langere termijn ingezet gaat worden. Jouw flexibele houding en doorzettingsvermogen zal zeker een goede basis zijn voor meer uren bij deze opdrachtgever. Overwerk en werken in een weekend zou voor jou geen probleem moeten zijn. Je hoeft echt geen ervaring in dit werk te hebben. We vinden jouw inzet en interesse in het vak veel belangrijker!

Functie-eisen

  • geen 9 tot 5 mentaliteit
  • fysiek sterk
  • dienstverlenend en klantgericht
  • collegiaal
  • communicatief vaardig
  • rijbewijs B (E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jong, hardwerkend team dat altijd op zoek is naar nieuwe kennis en ervaring om het bedrijf nog verder te versterken. Binnen het bedrijf krijg je hier veel ruimte en vrijheid voor. Er is een fijne, informele werksfeer en iedereen staat er voor open om met je mee te denken of om met je te sparren.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan met mogelijkheden tot het volgen van opleidingen bij een betrouwbare werkgever. Je ontvangt een prima salaris. Afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd zal dit tussen de € 11,27 en € 12,87 liggen. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt, dan kun je voor langere tijd aan het werk bij deze opdrachtgever. 

Heb je vragen over de vacature "industrieel reiniger" dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Stadskanaal. Het telefoonnummer is 0599 65 18 08. Denk je direct: "dit is het"! Druk dan op de button "solliciteren". We ontvangen je sollicitatie graag voor 11 januari.

Deel deze vacature via