Vacature: Beschoeiingsmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Wil jij aan de slag op en langs het water? Dan is de vacature beschoeiingsmedewerker wellicht ets voor jou. We zoeken iemand die handig is en daarnaast enig technisch inzicht heeft. Iets voor jou?

Jouw werkzaamheden bestaan uit het inrichten en onderhouden van de verkeersafzettingen, het inrichten en onderhouden van het werkterrein, het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het aanbrengen van verhardingen, het uitvoeren van waterbouwkundige werkzaamheden, het maken van waterbouwkundige constructies, het verwijderen van waterbouwkundige constructies en het uitvoeren van kleinschalig baggerwerk. 

De werkzaamheden worden voornamelijk buiten uitgevoerd, waardoor deze afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Er wordt gewerkt in de publieke ruimte en je hebt daardoor veel te maken met omwonenden, voorbijgangers en/of verkeer. Door de verschillende werkomgevingen, materialen, gereedschappen en machines is geen werkdag hetzelfde. Als beschoeiingsmedewerker ben je werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. 

Heb je geen ervaring in de waterbouw, maar met grondwerk en kun je daarnaast goed timmeren? Ook dan komen we graag met jou in contact.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring met grondwerk
  • een opleiding richting gww (bij voorkeur)
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • B(E)-rijbewijs en in bezit van eigen vervoer
  • doorzettingsvermogen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 30 jaar dé specialist voor Noord-Nederland in waterbouwkundige werken. Met een zeer ervaren vast team medewerkers brengen zij elk waterbouwkundig werk van het eerste idee tot oplevering tot een goed einde. Met één vast aanspreekpunt weten de klanten van dit bedrijf altijd bij wie ze moeten zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden je een mooie uitdagende baan voor langere periode bij een fijne werkgever. Je bruto uurloon ligt tussen de € 12,- en € 15,-. Dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ben jij enthousiast geworden over de vacature 'Beschoeiingsmedewerker'? Je kunt tot 10 december reageren op deze vacature. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze uitzendbureau in Stadskanaal op telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via