Vacature: RMO chauffeur

  • Salaris Tussen € 15,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Dagelijks op de vrachtwagen door Groningen waarbij je langs melkveehouders gaat om melk op te halen. Als RMO chauffeur kom je op de mooiste plekken van Groningen en heb je contact met de boeren waar je op het erf komt. Past de functie RMO chauffeur echt bij jou? Lees dan snel verder!

Als RMO chauffeur kom je dagelijks bij melkveehouders om de melk over te laden in jouw tankwagen. Tijdens het ophalen van de melk maak je bij iedere melkveehouder waar je komt een melkmonster, zodat ze in de fabriek precies weten hoe de samenstelling van de melk is. Zodra de tankwagen vol is ga je richting de zuivelverwerker om te lossen, zodat je je weg weer kunt vervolgen door het mooie Groningse landschap! 

Functie-eisen

  • geldig CE rijbewijs en code 95
  • bereid om in 3-ploegen te werken
  • bereid tot het volgen van de opleiding 'RMO chauffeur' om melkmonsters te kunnen nemen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een transportbedrijf gevestigd in de regio van Bedum. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband, echter is een parttime dienstverband ook zeker bespreekbaar. Je kunt starten als RMO chauffeur, voor ten minste zes weken. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt bestaat is er eventueel kans op een langer dienstverband. Als RMO chauffeur ontvang je salaris conform de cao beroepsgoederenvervoer tussen de € 15,- en € 16,- bruto per uur, daarnaast ontvang je ploegentoeslag en extra vergoedingen voor weekenden en feestdagen. 

Wil jij binnenkort bij de melkveehouders in Groningen langs om de rauwe melk op te halen en bij de fabriek in Bedum af te leveren? Reageer dan op deze vacature, of bel ons op 050 319 96 30 voor 7 december 2022. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via