Vacature: Betonmixerchauffeur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Appingedam
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Goede rijvaardigheden, manoeuvreren op krappe plekken en achteruit rijden op een drukke bouwplaats: geen enkel probleem voor jou! Als betonmixerchauffeur kom je op uiteenlopende plekken om beton en mortels te leveren aan klanten. Meer informatie? Lees dan verder!

Het bedrijf is vanwege groei op zoek naar een betonmixerchauffeur. Als betonmixerchauffeur lever jij beton en mortels af op projecten van opdrachtgevers. 's Ochtends stap jij de vrachtwagen in om door heel Groningen beton te leveren. Door middel van jouw nette rijvaardigheden zorg jij er voor dat de beton en mortels op een veilige manier op de plek van bestemming komen. Door jouw flexibele instelling met goede communicatieve vaardigheden verzorg jij goed transport!

Functie-eisen

Jij past goed binnen de organisatie als jij;

  • je rijbewijs C met code 95 bezit, rijbewijs E achter C is gewenst
  • je VCA-certificaat bezit, of bereid bent deze te halen via Abiant
  • in het bezit bent van een bestuurderskaart
  • enkele jaren ervaring hebt als betonmixerchauffeur of kipperchauffeur

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in de omgeving van Delfzijl en levert beton en mortels aan klanten door heel Groningen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband bij een mooi bedrijf in de regio Delfzijl, waar je voor langere tijd aan de slag kunt. Je ontvangt salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring.

Heb jij enkele jaren werkervaring als betonmixerchauffeur of kipperchauffeur en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 9 december 2022. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer info over de vacature 'betonmixerchauffeur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via