Vacature: Assistent grondwerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij degene die graag 's ochtends zijn laarzen aantrekt om in de buitenlucht te werken?

Een opdrachtgever van ons zoekt een assistent grondwerker voor de vele aanvragen naar duurzame manier van verwarmen.  In deze nieuwe functie ga jij assisteren bij de grondboringen voor aardwarmte. Enthousiast? Lees snel verder voor meer informatie.

Voor een innovatief bedrijf in Groningen zijn wij opzoek naar een grondwerker. Het bedrijf voert grondboringen uit voor aardwarmte. Deze boringen gaan tot wel 250 meter! Aardwarmte is een duurzame manier om een woning te verwarmen. Als grondwerker ga je samen met de andere medewerkers aan de slag met de grondboringen. Jij gaat assisteren met het aanleggen van kabels en leidingen. Ervaring als assistent grondwerker is niet vereist, met een proactieve houding kan jij van de specialisten alle kneepjes van het vak leren!

Functie-eisen

Jij weet van aanpakken en bent bereid zwaar werk te doen. Daarnaast bezit jij:

  • Rijbewijs B (met voorkeur ook BE)
  • VCA (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf gevestigd in Groningen. Het bedrijf is gespecialiseerd in aardboringen voor het aanleggen van aardwarmte voor woningen en bedrijfspanden. Het bedrijf bestaat uit een klein team waar een gemoedelijke sfeer hangt. Het bedrijf communiceert door korte lijnen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als assistent grondmedewerker bij een innovatief bedrijf. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris conform cao klein metaal tussen de €13 en €17 per uur afhankelijk van kennis en ervaring
  • Werkzaamheden voor een langere periode, indien deze goed bevallen.
  • Opbouwen van vakantiegeld

Ben jij enthousiast geworden om als assistent grondwerker bij dit innovatieve bedrijf aan de slag te gaan? Reageer dan zo snel mogelijk, maar voor 11 december 2022 op deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie 'assistent grondwerker'? Neem dan gerust contact met ons op uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kan ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via