Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren kraanmachinist en wil jij voor een van onze opdrachtgevers in Friesland aan de slag? Dan is dit een leuke vacature voor jou!

Ter uitbereiding van het team zijn onze opdrachtgevers op zoek naar een ervaren kraanmachinist. Als kraanmachinist word je ingezet op diverse uitdagende projecten zoals in de weg- en waterbouw, grondverzet en in de sloop. Deze projecten voer je uit voor particulieren, bedrijven en gemeentes. Je gaat veel zelfstandig aan het werk maar het komt ook voor dat je bepaalde klussen samen met je collega’s uitvoert.

Functie-eisen

  • Technisch inzicht en een goed coördinatievermogen
  • Bij voorkeur VCA-, VIAG-VOP- en BHV certificaat
  • Relevante werkervaring

Ben je niet in het bezit van deze certificaten of zijn ze niet meer geldig? Geen probleem, als jij bereid bent om cursussen te volgens dan zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden bij Abiant en onze opdrachtgever!

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk met collega's die gekwalificeerd zijn voor hun werk. Een ploeg waarin veel ervaring aanwezig is. Onze opdrachtgevers hebben een uitgebreid machinepark dat van de nieuwste technieken is voorzien. Het werkgebied is voornamelijk in de drie noordelijke provincies.

Wat wij bieden

Jouw salaris wordt gebaseerd op basis van je kennis en ervaring die je meebrengt en ligt tussen €11,- en €16,- bruto per uur conform de cao GGI. Wanneer je overwerkt ontvang je een overwerkvergoeding van 30% boven op je normale uurloon. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Om jou optimaal in te zetten biedt Abiant opleidingen en cursussen aan wanneer dit nodig is.

Wil jij graag een switch maken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt tot 11 december solliciteren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via