Vacature: Medewerker bediening (parttime)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Woon jij in de buurt van Burgum en ben jij enthousiast opzoek naar een horeca bijbaan? Dan heb je geluk, want wij geven je de kans om te solliciteren voor een mooi bedrijf.

Als medewerker bediening ben je breed inzetbaar, zowel in het restaurant als bij cateringklussen rondom Burgum. Met jouw gastvrijheid zorg je ervoor dat gasten in het restaurant worden voorzien van een hapje en een drankje. Verder neem je bestellingen op en serveer je gerechten met een glimlach. Heb jij geen ervaring in de horeca, maar ben je bereid om de kneepjes van het vak leren? Dan komen wij graag met jou in contact! Het team ontvangt jou met open armen. 

Functie-eisen

  • Minimaal twee keer per week beschikbaar
  • Positieve en vriendelijke houding

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag in een team van 50 vaste-, flexibele-, en leerling collega’s. Er heerst een gezellige en prettige sfeer binnen het bedrijf. Er zijn ook nog volop kansen en mogelijkheden om door te groeien aan de hand van opleidingen en ontwikkelingen. Je gaat bij een bedrijf aan de slag die een restaurant heeft maar ook een partycentrum en een cateringbedrijf heeft. Men heeft de beschikking over een restaurant, een kleine en grote zaal en twee voorkamers. Zij verzorgen hier feesten, buffetten, diner, vergaderingen en nog veel meer.

Wat wij bieden

Je kunt zelf aangeven of je parttime of fulltime aan het werk wil. Hierbij krijg je de keuze om minimaal 8 uur tot maximaal 40 uur per week aan het werk te gaan. Het loon is op basis van de cao Horeca en is afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Uiteraard hoef je geen maaltijd mee te nemen naar het werk en kun je genieten van de gerechten die in het restaurant geserveerd worden. Op zondag ben je altijd vrij. 

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie, dit kan tot 11 december! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via