Vacature: Medewerker housekeeping

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Westerbork
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Draag jij graag samen met jouw collega's bij aan een aangenaam verblijf voor de hotelgast? Word dan Medewerker housekeeping in een hotel in de omgeving van Beilen.

Jij verricht schoonmaakwerkzaamheden in het hotel. Hierbij kun je denken aan afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen en het schoonmaken van wc en badkamer. Je kunt hierbij zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt hierbij oog voor detail en bent oplossingsgericht ingesteld. Je denkt graag mee om het werkproces te verbeteren en bent hierbij positief en energiek. De werkzaamheden voer je uit in de ochtend en aan het begin van de middag. 

Functie-eisen

  • 10-20 uur per week beschikbaar
  • overdag beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hotel met restaurant in de omgeving van Beilen. Ze hebben de beschikking over zo’n 40 diverse hotelkamers die verschillen in luxe. Ze zijn de gehele dag bezig om de gast met een tevreden gevoel weer naar huis te laten gaan.

Wat wij bieden

Wij bieden een werkplek voor 10-20 uur bij een sfeervol hotel in de omgeving van Beilen. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 10,80 en € 13,- conform de cao horeca. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd. 

Ben jij de nauwkeurige en vrolijke Medewerker housekeeping waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan snel op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Daniëlle of Lisa via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via