Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voel jij je thuis in het uitvoeren van grond-, en graaf werkzaamheden? Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gedreven grondwerker die per direct kan starten!

Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en waarbij je lekker in de buiten lucht aan het werk mag gaan? Wil jij in een gezellig team aan de slag en ben je echte teamspeler dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres! De functie als grondwerker bestaat uit verschillende werkzaamheden, van het graven van sleuven tot het assisteren bij de kraanmachine. Durf jij de uitdaging aan te gaan en ben jij niet bang voor vieze handen?

Functie-eisen

  • VCA of bereid deze te halen 
  • enige ervaring in grondwerk
  • aanpakker
  • rijbewijs B en in het bezit van eigen vervoer
  • bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van Stadskanaal

Over het bedrijf

In ons ruim 20 jarig is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat triactief grondig aan de grond-, weg-, en waterbouw timmert voor bedrijven, instellingen en uiteraard ook in de particuliere sector. Naast deze werkzaamheden zijn zij ook inzetbaar voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en kunnen zij u ook van dienst zijn bij diverse sloopwerkzaamheden, groot en klein. Het bedrijf bestaat sinds “2000” en is uitgegroeid tot een uiterst professionele onderneming met (indien nodig ingehuurd) vakbekwaam personeel. Hun doelstelling is om al haar werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uit te voeren. Voor hen geldt het motto: “iedere klant is voor ons koning” en “afspraak is afspraak”.

Wat wij bieden

Wij bieden een veelzijdige uitdagende baan, een prettige werksfeer met enthousiaste collega's die hard werken. Het bruto uurloon ligt tussen de € 11,14 en € 12,57. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ben jij geïnteresseerd in de vacature "grondwerker"? Reageer dan zo snel mogelijk, maar graag voor 6 maart. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Dan kun je ons altijd even bellen. De medewerkers van Abiant Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via