Vacature: Expeditie medewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Vind jij het leuk om in de productie ervaring op te doen? Dit je kans! Met een goed gezond verstand en positieve mindset gaan we er samen voor zorgen dat je wordt opgeleid!

Je gaat aan de slag als expeditie medewerker waarbij je verschillende logistieke processen onder controle gaat houden. Je verzorgt de gehele logistieke stroom binnen de afdeling expeditie. Je zorgt ervoor dat je de klant tevreden houdt en dat die zijn producten tegemoet kan zien. Je taken bestaan onder andere uit, het verpakken van alle producten volgens de voorgeschreven standaard A-B-C-D verpakkingsmethodiek, het opslaan van goederen volgens logistieke richtlijnen, het verzenden van goederen naar externe partijen, het beheren van de voorraad gereed product, en het beheersen van alle voorkomende processen op de afdeling expeditie. Een baan met veel variatie met allerlei voorkomende werkzaamheden. 

Functie-eisen

  • met een goed verstand en positieve mindset gaan we er samen voor zorgen dat je wordt opgeleid. 
  • een opleiding in de logistiek is een pre. 
  • enige logistieke ervaring
  • netjes kunnen werken
  • in staat kwaliteit te leveren

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkopen wij vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. 

Wij kunnen u ondersteunen bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Wij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven we er naar om een lange termijnrelatie met u op te bouwen.

Wat wij bieden

Wij bieden een dynamische werkomgeving bij een succesvol, internationaal en snel groeiend bedrijf, een informele sfeer waarin hard wordt gewerkt aan het creëren en verkopen van hightech producten en oplossingen voor een veeleisende markt, uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Een salaris tussen de € 10,50 en € 15,00 per uur. 

Enthousiast geworden? Reageer zo snel mogelijk maar tenminste, voor 14 december op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben over de vacature mag je ook altijd contact opnemen met onze vestiging in Stadskanaal wij zijn te bereiken op het volgende telefoon nummer 0599-651808

Deel deze vacature via