Vacature: Fulltime samensteller lasser

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij goed met metaal en heb je enige ervaring met samenstellen, lassen en slijpen? Dan is dit een vacature voor jou. Je gaat hier aan de slag als samensteller, lasser en slijper voor een klein en professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in de machinebouw. Op deze locatie worden verschillende machines op klantvraag gemaakt, waarbij elk project anders is. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werkzaamheden als metaalbewerker. Belangrijk is dat je kan mig/mag lassen en samenstellen. Wanneer dit je interesse heeft kun je ook meer leren bij dit bedrijf, zoals het bedienen van een lasersnijmachine, bedraden, tig lassen en het maken van tekeningen.


Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in de metaal
  • Je kan mig/mag lassen
  • Je hebt ervaring met slijpen
  • Je bent leergierig

Over het bedrijf

Een klein bedrijf gespecialiseerd in de machinebouw gevestigd in Uithuizermeeden. Op deze locatie worden verschillende, specialistische machines gebouwd op basis van een specifieke klantvraag. De cultuur is nuchter en het bedrijf wordt gerund door een eigenaar die zelf ook mee werkt in het proces. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor jou om door te leren en je verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Een mooie functie met uitzicht op een vaste aanstelling na de inleenperiode via Abiant. Een salaris tussen de €13 - €16 bruto per uur en wij verzorgen je werkkleding. Heeft dit je interesse gewekt? Reageer dan voor 15 december. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag meer weten? Neem dan eenvoudig persoonlijk contact op met Sjoerd Muntendam, Accountmanager bij Abiant Techniek. Je kunt ons telefonisch bereiken op 050 206 0200 of via 06 – 1176 1036.

Deel deze vacature via