Vacature: Senior planner/teamleider/manager gezocht!

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 4000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuwolda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor VTW plaagdierbeheersing zijn wij op zoek naar een stevige professional. Het bedrijf is de afgelopen tijd flink gegroeid en daardoor is er ruimte ontstaan voor een meewerkende leidinggevende. Omdat er veel processen en projecten tegelijk lopen, is het belangrijk dat je energiek bent en oplossingsgericht te werk gaat. De nadruk ligt op meewerken; naast dat je prioriteiten bepaalt en delegeert neem je ook de telefoon op.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in dit bedrijf en in deze functie is het belangrijk dat je vijf dagen per week beschikbaar bent. Je gaat leiding geven aan een klein team van 5-6 mensen, verdeeld over 3 FTE. Daarnaast zitten er 6 tot 8 medewerkers in de buitendienst. Het is daarom cruciaal dat jij het helikopter perspectief kunt bewaken en prioriteiten kan stellen waar nodig. We moeten het samen doen en communicatie is daarbij van groot belang.

Verder zijn de volgende zaken belangrijk:

  • Je doet de planning en kunt daar flexibel mee omgaan. We werken met Google Agenda!
  • (Nieuwe) technologie en software vind je leuk en interessant.
  • Klanten bellen in paniek op. Jij kunt ze kalmeren en handelt met begrip en empathie
  • Je denkt mee over de huidige bedrijfsprocessen, softwareoplossingen en stelt verbeteringen voor. Hier heb je ook ervaring in.
  • Als plaagdieren bestrijder hebben wij te maken met wet en regelgeving. Je ziet het dan ook als een uitdaging om hier meer over te leren.
  • Je wilt meedenken over onze marketing uitdagingen of kunt dit als geen ander uitbesteden.

Kortom; jij bent een echte teamspeler die problemen als uitdaging ziet, een echte generalist!

Over het bedrijf

VTW Plaagdierbeheersing is een ongediertebestrijdingsbedrijf dat voor zowel particulieren als bedrijven werkt. We hebben veel vaste klanten waar we maandelijks komen (een onderhoudscontract) maar pakken ook losse klussen op, om acuut een probleem op te lossen. Denk hierbij aan muizen-, wespen- of houtwormbestrijding. Om te zorgen dat we praktisch, snel en effectief kunnen blijven werken ondanks alle regelgeving, moeten we flexibel en oplossingsgericht met alle soorten klanten mee kunnen denken. In de voedselverwerkende industrie worden andere eisen gesteld dan op een boerderij, of op de kades van een havenbedrijf. We zijn een klein bedrijf met 6-8 mensen in de buitendienst en 5 mensen op kantoor. De lijntjes zijn kort en er is geen sterke hiërarchie. Wil je meer over ons team te weten komen? Neem dan vooral contact op.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid bij een hecht bedrijf, bieden we je de ruimte om je functie zelf in overleg met het team zo te vormen zodat hij optimaal bij je past. Daarnaast bieden we natuurlijk ook financiële compensatie. Voor deze rol vinden wij een salaris tussen de € 2500 en € 4000 op basis van een fulltime dienstverband een passende vergoeding.

Dus!

Herken jij jezelf in de vacature en zie jij jezelf hier al aan de slag gaan? Neem dan contact op met Jesse Oosting, adviseur werving en selectie via 06-51798890 of joosting@abiant.nl.

Deel deze vacature via