Vacature: Servicemonteur riolering (standplaats Scheemda)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Beschik jij over technisch inzicht en heb je daarnaast een goed gevoel voor service? En ga jij voor een afwisselende technische functie waarbij je dagelijks zelfstandig op pad bent met een volledig ingerichte bus? Lees dan snel verder.

Voor onze collega's van Abiant Scheemda zijn wij op zoek naar een servicemonteur. Het je een afwisselende, technische functie die gericht is op het zelfstandig verhelpen van verstoppingen in de riolering bij zowel particuliere als zakelijke klanten op locatie (bij mensen thuis, woningcorporaties, bedrijfspanden etc.). Het is een fysiek, zwaar beroep, dus een goede lichamelijke conditie is van groot belang.

Je komt op veel verschillende soorten locaties. Van een woonhuis in Assen tot aan een rijtjeswoning in Musselkanaal. Je wordt bijna altijd met open armen ontvangen. Jij komt immers hun probleem oplossen. Je vindt het leuk om veel verschillende mensen te ontmoeten en je bent er ook goed in. Dat maakt het werk ook zo leuk.

Nieuwsgierig waar je morgen naartoe gaat? Bij het openen van je PDA heb je gelezen dat je om 08.00 uur bij je eerste klant moet zijn. In je werkbon staat dat je een simpele verstopping van de keukenleiding moet verhelpen. Eenmaal aangekomen blijkt het toch een uitdagende klus te worden waarbij de oorzaak van de verstopping niet eenvoudig gevonden kan worden. Maar je laat je niet gek maken. Je hebt wel vaker voor uitdagingen gestaan. In dit vak weet je tenslotte nooit van tevoren wat je kan verwachten.

De werkzaamheden betreffen onder andere ontstoppings- en reinigingswerkzaamheden; inspectiewerkzaamheden; het uitvoeren van onderhoud en kleine reparaties.

Heb je geen ervaring als klusjesman, onderhoudsmonteur, servicemonteur, technicus, of medewerker technische dienst? Geen probleem; je wordt bij ons intern opgeleid!

Functie-eisen

  • stressbestendig
  • B rijbewijs
  • flexibel (bereid op onregelmatige werktijden te werken)
  • zelfstandig
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Ook lossen ze de problemen op met een verstopte afvoer of toilet? Stank- of wateroverlast? De monteurs lossen het op.  

Wat wij bieden

Wij bieden je een gevarieerde baan bij een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Het contract is voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Het bedrijf kent goede arbeidsvoorwaarden. Je verdiend tussen de € 12,- en € 15,- per uur. Daarnaast ontvang je jaarlijks een prestatiebonus, onkostenvergoeding, een eigen bedrijfs bus en een interne opleiding. 

Ben jij geïnteresseerd in de vacature "servicemonteur riolering"? Pak dan nu je kans en solliciteer voor 8 december op deze veelzijdige baan met een goed toekomstperspectief. Ontvang je liever eerst nog wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met de medewerkers van Abiant Stadskanaal. Zij zijn te  bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via