Vacature: Operator 2-ploegen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een ontzettend gave uitdaging in de techniek waar jij je zelf kunt blijven ontwikkelen? Ben je daarnaast gek op zoetigheid en wil je graag je steentje bijdragen aan een kwaliteitsproduct? Dan ga je hier onwijs op je plek zitten bij deze snoepjesfabriek. Voor Cloetta in Sneek zijn we op zoek naar enthousiaste technische medewerker die als operator binnen een gaaf team aan de slag wil.

Als (leerling) operator kun je op verschillende afdelingen komen te werken. Na een korte overdracht van je collega van de vorige shift, start je met de werkzaamheden. 1e lijns storingen oplossen is voor jou geen enkel probleem, mocht je er niet uit komen heb je altijd de technische dienst achter de hand. Omdat je met snoepjes werkt is het belangrijk dat alles conform de HACCP regels verloopt. Dit staat ten alle tijden voorop je zorgt daarom voor een schone en nette werkomgeving. Ook ben je verantwoordelijk voor de bijkomende administratieve taken. Hierbij kun je denken aan het bijhouden van de rendementen, checklijsten en bijvoorbeeld de kwaliteit checks. Tussen je dagelijkse taken door denk je nog na over hoe het anders of efficiënter kan. Samen met je leidinggevende spreek je je ideeën door en hopelijk kunnen we dit zo snel mogelijk tot uitvoering brengen! Cloetta stimuleert namelijk groei en ontwikkeling. Medewerkers met ambitie groeien en Cloetta groeit graag mee. Dus ook als je nog geen ervaring hebt komen ze graag met je in contact! Er is een intern opleidingsprogramma, ze komen graag met je in contact over eventuele doorgroeimogelijkheden. 

Bij Cloetta kom je te werken in een 2 ploegendienst. Je werkt de ene week van 06:00 tot 14:30 en de andere week werk je van 14:30 tot en met 23:00. Omdat het bedrijf moeilijk bereikbaar is met het ov door de ploegendiensten is het van belang dat je zelf op locatie kan komen.

Functie-eisen

  • technisch ingesteld
  • MBO 3 diploma (bij voorkeur)
  • 36 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Cloetta bestaat al sinds 1862 en staat bekend om hun zoetigheid. Merken waar je onder andere aan kan denken zijn Red Band, Venco en Jelly Beans. Stuk voor stuk merken met een lange traditie net als Cloetta. Ze vinden het belangrijk om te investeren in een duurzame relatie met zowel klant als medewerker. Mensen opleiden staat centraal en ook medewerkers die zich willen laten omscholen zijn van harte welkom. Er valt elke dag wat te verbeteren en door van elkaar te leren word het bedrijf sterker. Er heerst een nuchtere sfeer en je collega’s vormen een hecht team. Wil jij ook deel worden van een blij, succesvol en enthousiast team?

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk bij Cloetta? Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring.

Wij bieden;

  • Na 18:00 een onregelmatigheidstoeslag van 38%;
  • € 0,20 a km reiskostenvergoeding;
  • €13,45 bruto per uur excl. ploegentoeslag;

Is het werk als operator een baan die goed bij jou past? Solliciteer dan met je cv + motivatie voor 17 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Operator 2-ploegen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00

Deel deze vacature via