Vacature: Tegelzetter (doelgroepregister/ Wajong)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kantens
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Het vak van tegelzetter leren door te doen en uitleg te krijgen van jouw collega's. Dat zou zo maar eens een leuke baan voor jou kunnen zijn, wanneer je beschikt over een doelgroepindicatie!

Wisselende werkdagen waarin jij jouw oog voor detail kunt laten zien! Dat hoort bij het werk binnen dit bedrijf. Jij komt steeds bij andere klanten over de vloer, hierdoor heb jij afwisselend contact met verschillende mensen. 

Hoe ziet het werk van een tegelzetter eruit? Je begint met sloop-, breek- en hakwerk. Vervolgens zorg jij dat de wand- en vloertegels op maat worden gemaakt, dit doe je met de tegelsnijder. Vervolgens bewerk je de muren voor en dan komt het echte werk: het vastlijmen van de wand- en vloertegels. Als laatste voer je eventuele reparatiewerkzaamheden uit en zorg je voor een nette afwerking. Met oog voor detail werk jij naar een mooi resultaat voor de klant!

Ervaring in deze functie is niet vereist. Jouw nieuwe werkgever leert jou graag alles wat met het vak te maken heeft, en heeft hier tijd en aandacht voor!

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer je het leuk vind om nieuwe dingen te leren. Daarnaast:

  • ben je in het bezit van een doelgroepindicatie (doelgroepenregister / wajong / indicatie banenafspraak)
  • ben je in het bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever komt uit de regio Middelstum en is gespecialiseerd in het monteren van keukens en badkamers. Daarnaast betegelen ze allerlei soorten wanden en vloeren. Ze werken in opdracht van particulieren, maar vooral ook voor diversie bekende keuken- en badkamerleveranciers. Het bedrijf houdt zich niet alleen bezig met de installatie en montage van keukens en badkamers, maar plaatst en installeert ook nieuwe douchecabines, afwasmachines en andere accessoires. De opdrachtgever werkt nauwkeurig en heeft oog voor detail. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als tegelzetter, maar er zijn ook mogelijkheden om parttime te werken. Daarnaast bieden we jou:

  • een jobcoach die je kan begeleiden bij de werkzaamheden
  • salaris conform cao tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature en wil jij het vak van tegelzetter leren? Dan vragen wij jou om voor 16 december 2022 te reageren op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature van 'tegelzetter' of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je gerust contact opnemen met het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via