Vacature: Junior Monteur Databekabeling

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Altijd al nagedacht over een stap richting de techniek? Dan is dit een uitgelezen kans! Een grote en toonaangevende opdrachtgever op het gebied van datacenter management heeft ons expliciet gevraagd de werving voor hen te verzorgen op het gebied van monteurs databekabeling. Hiermee vorm jij de basis voor innovatie, wereldwijde communicatie en de verdere professionalisering van het digitale netwerk in Nederland en de rest van Europa. Door de aanhoudende wereldwijde digitalisering is er namelijk een grote vraag naar datamonteurs, kortom een echte baan met toekomstperspectief.

In jouw functie als junior monteur databekabeling kom je telkens op andere locaties in Nederland. Onze opdrachtgever staat bekend om haar kwaliteiten als specialist op het gebied van databekabeling in datacenters, de industrie, winkels en nog veel meer locaties. Je werkt hierin samen met andere monteurs, voormannen, uitvoerders en projectleiders waarbij jouw werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, afmonteren, doormeten, labelen en het onderhouden van zowel traditionele koperkabels alsook glasvezel netwerken.

Door de grote groei van onze klant zijn er voor jou volop mogelijkheden tot doorgroeien, opleiden en verder professionaliseren van jouw vaardigheden. Zo kan het zijn dat je begint als monteur en over een paar jaar voorman, werkvoorbereider of gecertificeerd elektromonteur bent.

Functie-eisen

  • Je bent 38 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt Mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent in staat fysiek werk te verrichten;
  • En je bent bovenal goed in de communicatie met je klanten en collega's.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een modern en professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van databekabeling. Zowel conventioneel met koperverbindingen, alsook moderne glasvezel verbindingen. Deze organisatie staat bekend om haar goede arbeidsvoorwaarden, prettige werksfeer en bovenal hoge mate van kwaliteit in het afgeleverde werk.

Wat wij bieden

Een mooie functie met uitzicht op een vaste aanstelling na de inleenperiode via Abiant. Een salaris tussen de €13 - €16 bruto per uur en wij verzorgen je werkkleding. Heeft dit je interesse gewekt? Reageer dan voor 16 december. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag meer weten? Neem dan eenvoudig persoonlijk contact op met Sjoerd Muntendam, Accountmanager bij Abiant Techniek. Je kunt ons telefonisch bereiken op 050 206 0200 of via 06 – 1176 1036.

Deel deze vacature via