Vacature: Aankomend dakdekker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Onderhoud plegen, daken monteren en zorgen voor onderhoud; als aankomend dakdekker zijn dat grotendeels jouw taken. Als werken op hoogte voor jou geen enkel probleem is zou dit jouw ideale baan kunnen zijn!

In jouw functie als aankomend dakdekker rijdt jij samen met een collega door Groningen, Friesland en Drenthe om aan platte daken te werken. Hierbij gaan jullie daken monteren, onderhouden en repareren bij zowel particulieren als grotere projecten. De werkzaamheden van jouw functie zijn wisselend, als aankomend dakdekker assisteer jij jouw collega's. Het is geen vereiste om ervaring te hebben als dakdekker, jouw collega's kunnen jou alle kneepjes van het vak leren! Wel vindt het bedrijf een proactieve houding en motivatie erg belangrijk!

Functie-eisen

Jij bent:

  • langere periode beschikbaar
  • bezit jouw Vca-certificaat of bent bereid deze te halen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een dakdekkersbedrijf uit Bedum dat gespecialiseerd is in verschillende vormen van dakbedekking. Bitumineuze-, zinken-, kunststof- en EPDM-dakbedekking behoren tot hun specialiteiten. Het bedrijf bedekt de daken die niet belegd zijn met dakpannen. Het dakdekkersbedrijf houdt zich bezig met het monteren, onderhouden en repareren van daken in de drie noordelijke provincies. Je komt te werken in een team met ruime ervaring en kennis in het vakgebied.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als aankomend dakdekker, daarnaast bieden we jou: 

  • salaris tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, op basis van de cao BIKUDAK en afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Start jij binnenkort als aankomend dakdekker in Bedum? Dan vragen wij je om voor 14 december 2022 te reageren op deze vacature. Wil je eerst meer informatie over de vacature 'aankomend dakdekker' of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl, of loop gerust even binnen. 

Deel deze vacature via