Vacature: Projectleider Werktuigbouw Utiliteit

  • Salaris Tussen € 3200,- en € 4500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Hoe mooi is het om als projectleider werktuigbouw aan de slag te gaan voor een toonaangevende opdrachtgever in de utiliteit uit Oost-Groningen? Van de nieuwbouw van een kantoorpand, de ombouw van een school tot de renovatie van een monumentaal pand. Jij houdt het dagelijks overzicht in verschillende projecten die tegelijk lopen. Daarnaast ben jij aanspreekpunt voor zowel werkvoorbereiding, monteurs alsook buitenfirma's en de klant. Je bent je bewust van de verschillende belangen van deze partijen en weet hier mee diplomatiek om te gaan. Je signaleert verkoopkansen en bent door je technische kennis en goede gesprekspartner voor je klant, uiteraard kun je hiervoor ook informatie inwinnen bij je collega's met specialisatie in zowel de elektrotechniek alsook installatietechniek.

Je krijgt energie uit het oplossen van uitdagingen en het afronden van projecten. Hierin weet je de mensen om je heen mee te nemen en te motiveren waardoor de projecten gezamenlijk tot een succes gebracht kunnen worden. 

Functie-eisen

  • Mbo-4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring binnen de installatietechniek;
  • Ervaring als projectleider binnen een technische omgeving;
  • Je bent in staat het overzicht te bewaren van verschillende projecten die tegelijkertijd lopen.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een serieuze en toonaangevende installateur binnen de utiliteit gevestigd in Oost-Groningen in de buurt van Winschoten. Deze organisatie bestaat al tientallen jaren, heeft een gevestigde naam en is financieel goed opgesteld. Het team bestaat uit ongeveer 30 vakmensen binnen de installatietechniek. De cultuur is open, laagdrempelig en nuchter, typisch voor Oost-Groningen. Deze functie is voor langere tijd en bedoelt als structurele opvulling en versterking van het team binnen de installatietechniek.

Wat wij bieden

Een serieuze en uitdagende baan voor langere tijd met de intentie tot een vast dienstverband. Een salaris tussen de € 3200 - € 4500 bruto per maand en een contract voor bepaalde tijd. Heeft dit je interesse gewekt? Reageer dan voor 14 December. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag meer weten? Neem dan eenvoudig persoonlijk contact op met Abiant Techniek. Je kunt ons telefonisch bereiken op 050 206 0200 .

Deel deze vacature via