Vacature: Waterbouwer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Metslawier
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Een combinatie van infra-en timmerwerk dat is het werk van een waterbouwer. Ben jij een buitenmens met twee rechterhanden, dan is dit een ideale baan voor jou. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Voor een leuk en professioneel bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste waterbouwer. Veelal ga je met hardhout aan het werk om walbeschoeiing, steigers, damwand en meerpalen aan te leggen of te repareren. Je werkt hierbij samen met een collega waterbouwer of een collega kraanmachinist door een gedeelte van de provincie Groningen. 

Functie-eisen

  • ervaring in de gww en/of waterbouw of bereid dit te leren
  • b-rijbewijs
  • vca-certificaat of bereid deze te halen via Abiant

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Lauwersoog, maar heeft veel werk in de omgeving van Bedum, Uithuizen en Winsum. Het team bestaat uit ongeveer 15 werknemers die dagelijks vol energie aan het werk zijn op mooie projecten. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband bij onze opdrachtgever met mogelijkheid om door te blijven groeien. Jouw salaris als ligt conform cao tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Heb jij die twee rechterhanden die wij zoeken? Dan is dit dé vacature voor jou, we vragen je om te reageren op deze vacature voor 16 december. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'waterbouwer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via